Galibiyet hasretimiz devam ediyor

Takımımız Yeşil Kamanspor aradığı çıkışı bir türlü bulamıyor

15.12.2021
935
A+
A-

Yeşil Kamanspor takımımız, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Bölgesel Amatör Liginin ilk devresinin bitimine son 2 maç kalmasına karşın sonunculuktan kurtulamadı. 7’inci haftada da galibiyete hasret kaldık.

Demir attığı ligin sonundan aradığı çıkışı bir türlü bulamayan Yeşil Kamanspor, sahasında misafir ettiği Sorgun Belediyespor karşısında seyirci desteğine rağmen 1-3 yenik ayrıldı.

12 Aralık 2021 Pazar günü saat 14.00’de Kaman İlçe Stadında Hakem Tuncay Sağlam yönetiminde oynanan karşılaşmanın ilk yarısı Sorgun Belediyespor’un üstünlüğüyle sürerken, 28’inci dakikadaki gol ile 0-1 sona erdi. İkinci yarıya hızlı başlayan ve rakibini sahasına sıkıştıran takımımız Yeşil Kamanspor, ligteki 4’üncü, maçın ise 2‘inci golünü 19 sırt numaralı oyuncusu Tanju Akpolat’ın 46’ıncı dakikada ceza sahasından attığı golle elde etti. Baskın oyununu sürdüremeyen takımımız Yeşil Kamanspor, Sorgun Belediyespor’un 66 ve 90+5’inci dakikalarda attığı 2 golle sahasında 1-3 yenildi.

Grupta, haftayı BAY geçiren Ankara TKİ 14 puanla liderliğini korurken; ilimiz temsilcilerinden Mucur Yabanlıspor, Ankara DSİ ile 0-0 berabere kalarak bu haftayı 5 puan ve 7’inci sırada tamamladı. Takımımız Yeşil Kamanspor ise 1 puan ve -14 averajla 9’uncu sıradaki sonunculuktan çıkmaya çalışıyor.

Takımımız Yeşil Kamanspor, önümüzdeki hafta 19 Aralık Pazar günü oynanacak olan 8’inci hafta karşılaşmasında deplasmanda ligin 5’incisi olan Osmancık Belediyespor karşısında çıkış yolu aramaya devam edecek. / İbrahim AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Ünlü futbolcu hemşerimiz Nuri Şahin, Antalyaspor’un teknik direktörü oldu
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.