Giziroğlu Ticaret’in yeni konsepti beğeni topladı

Kaman’da uzun yıllar üst üste Gelir Vergisi Rekortmeni olan İş İnsanı Yaşar Giziroğlu’nun sahibi olduğu İstikbal Mağazasının yeni konsept açılışı gerçekleştirildi.

20.07.2022
1.034
A+
A-

Giziroğlu Ticaret İstikbal ve Arçelik Bayi yenilen tasarımıyla hizmete devam ediyor. Kaman’da uzun yıllar üst üste Gelir Vergisi Rekortmeni olan İş İnsanı Yaşar Giziroğlu’nun sahibi olduğu İstikbal Mağazasının yeni konsept açılışı gerçekleştirildi.

11 Temmuz 2022 Pazartesi günü gerçekleştirilen görkemli açılışta gün boyu herkese pamuk şekeri ve patlamış mısır ikramı yapılırken, palyaço gösterileri ile çocuklar da eğlendirildi.

Giziroğlu Ticaret olarak 1979 yılından bu yana 43 yıldır Kaman’a hizmet verdiklerini belirten İş insanı Yaşar Giziroğlu, açılışla ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Mağazamız Arçelik ve İstikbal olarak iki konseptten oluşmaktadır. Üç bin metreden oluşan İstikbal ve Arçelik mağazamız şuanda Orta Anadolu’nun en büyük mağazası olarak Kaman’ımızın hizmetindedir. Halkımıza en kaliteli ürünleri en uygun fiyata ulaştırmak için çalışıyoruz,” sözlerine yer verdi.

Tüm siyasi grupları bir araya getiren açılışın kurdelesi saat 17.00’de kesildi. Açılışa, Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli’nin yanı sıra Ak Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, Kaman İlçe Başkanı Kamil Avşaroğlı ve İl Genel Meclis Üyesi Emre Demirci, İyi Parti İl Başkanı Müfit Göçen ve Kaman İlçe Başkanı H.Hüseyin Karaboğaz, CHP İlçe Başkanı Zeynel Kankal, Belediye Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşları Başkanları, Kırşehirli Derneklerin Yöneticileri, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaman Ak Haber Gazetesi olarak, Kaman ekonomisine can suyu olan Giziroğlu Ticaret’in sahipleri Yaşar Giziroğlu ve Ali Giziroğlu’na hayırlı olmasını temennisi ile hayırlı ve bol kazançlar dileriz. / Pınar AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Ceviz'de iyi bir sezon bekleniyor
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.