Hastane’de Radyoloji Uzmanı Doktor Şahin, Göreve Başladı

Kaman Devlet Hastanesi Radyoloji Bölümüne Uzman Doktor Fuat Şahin atandı.

12.02.2019
678
A+
A-

Kaman Devlet Hastanesi Radyoloji Bölümüne Uzman Doktor Fuat Şahin atandı.

Kaman Devlet Hastanesi Başhekimliğinden yapılan açıklamaya göre; Radyoloji Bölümüne atanan Uzman Doktor Fuat Şahin’in işbaşı yapmasının ardından Radyoloji bölümünde hasta kabullerinin başladığı bildirildi.

Başhekim Dr. Kamil Özdemir, Kaman halkına kaliteli ve yerinde sağlık hizmetini vermek için çalıştıklarını söylediği açıklamasında; “Hastanemizdeki doktorlarımızla poliklinik hizmetlerinde halkımıza en iyi sağlık hizmeti vermenin çabası içerisindeyiz. Bu gayretimiz yanında hastanemizde yeni göreve başlayan doktorlarımızdan biri de Uzman Doktor Fuat Şahin’dir. Uzman Doktorumuzun göreve başlamasıyla birlikte USG (ultrasonografi), mamografi, kemik dansitometre, tomografi, röntgen cihazları ile tanı ve teşhise yönelik işlemler yapılacaktır,” dedi.

Uzman Dr. Fuat Şahin, 2001 yılında Erzurum’da doktorluğa başladı. 2005-2010 yılları arasında İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Radyoloji Asistanı olarak çalıştıktan sonra 2010-2012 yılları arasında Muş Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinde Radyoloji Uzmanı olarak çalıştı. 2012 yılından bu yana Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Radyoloji Uzmanı olarak 9 yıl görev yapan Uzman Dr. Şahin, 11 Şubat Pazartesi günü Kaman Devlet Hastanesi’nde göreve başladı. / Sultan AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Devlet Hastanemiz Bakanlık tarafından Örnek gösterildi
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.