Hemşerimiz Cengiz Çavuş’un başında bulunduğu Bolu AFAD birinci seçildi

Türkiye 2021 Afet ve Eğitim Yılı Yarışmasında Kamanlı hemşerimiz Cengiz Çavuş’un İl Müdürü olarak başında bulunduğu Bolu İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü performans kapsamında iller düzeyinde birinciliğe layık görüldü.

27.04.2022
1.055
A+
A-

Türkiye 2021 Afet ve Eğitim Yılı Yarışmasında Kamanlı hemşerimiz Cengiz Çavuş’un İl Müdürü olarak başında bulunduğu Bolu İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü performans kapsamında iller düzeyinde birinciliğe layık görüldü. AFAD Bolu İl Müdürü Cengiz Çavuş, ödülünü AFAD Başkanı Vali Yunus Sezer’in elinden aldı.

1984 Kaman doğumlu olan ve 2020 yılında Bolu İl Afet ve Acil Durum Müdürü olarak atanarak göreve başlayan hemşerimiz Cengiz Çavuş’un başarısı tüm hemşerilerimizin göğsünü kabarttı.

Bolu AFAD İl Müdürü hemşerimiz Çavuş, yaptığı açıklamasında; “Bolu İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğümüze ödüle layık gören AFAD Başkanlığımıza, bizlerden desteğini esirgemeyen Bolu Valimiz Sayın Ahmet Ümit’e ve başarımızın mimarları AFAD Bolu personellerimize teşekkür ederiz,” ifadelerini kullandı.

Kaman Ak Haber Gazetesi olarak İl Müdürü hemşerimiz Cengiz Çavuş’u tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. / Sultan AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Kamanlı öğrenciler dünya oyunlarını öğreniyor
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.