Hizmet eziyete dönüştü! Yolların durumu ne olacak?

Kaman Belediyesi tarafından yapımına başlanan İçme Suyu Hattı Değişim Projesi kapsamında bozulan yolların halen iyileştirilmemesi hizmetin eziyete dönüştüğü şeklinde yorumlanmakta.

23.09.2020
878
A+
A-

Kaman Belediyesi tarafından yapımına başlanan İçme Suyu Hattı Değişim Projesi kapsamında bozulan yolların halen iyileştirilmemesi hizmetin eziyete dönüştüğü şeklinde yorumlanmakta.

Bundan tam 6 ay önce başlayan su hattı yenileme çalışmaları kapsamında bozulan yolların durumunu ve vatandaşların çilesini 15 Temmuz tarihli “Hizmet eziyete dönüşüyor” başlıklı haberimizde de dile getirmiştik. O haberimizden bu güne kadar geçen 3 ay süre zarfında Kaman halkı toz ve çukura mahkûm olarak yaşamaya devam etti.

Aynı yolu kullanan ve aynı pis havayı solumak zorunda kalan bir vatandaş olarak nacizane sunduğumuz çözüm önerisinin kulak ardı edilmesi ise akla bir sürü soru getirmekte…

Bozulan yollar geçici olarak kum ve toprakla doldurulması yerine neden rotmiks ile yama yapılmıyor? İşi yapan firma bozduğu yolları neden aldığı gibi teslim etmiyor? Vatandaşlar bu proje sona erene kadar cezalandırılmış gibi bu işkenceyi çekmek zorunda mı? v.s.

Tüm bu ve buna benzer soruları bir kenara bırakıp yine Belediye Yönetimine en azından ana yolların yama ile geçici olarak düzeltilmesi konusunun düşünülmesi için çağrı yapıyor ve önümüzdeki kış mevsimini hatırlamak istiyoruz.

Yağışlar başladığı zaman kum ve toprakla doldurduğunuz bu yollar birer devasa ölüm çukurlarına dönüşecek, araçlar hasar alacak ya da kaza yapacaklardır. Bunu ön görmek bu kadar zor olmasa gerek diye düşünüyoruz. / İbrahim AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  İslamoğlu CNN’den Kaman’a Ders Niteliğinde Uyarı Yaptı!
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.