İl Genel Meclis Başkanı Emre Demirci’den teşekkür mesajı

Demirci: “Kırşehir’in en ücra köşesine kadar hizmetimiz devam edecektir.”

11.01.2023
620
A+
A-

Demirci: “Kırşehir’in en ücra köşesine kadar hizmetimiz devam edecektir.”

Kırşehir siyasetinde bir Kamanlının yer alması ilçemiz adına büyük bir gelişme olarak kabul edilirken, İl Genel Meclis Başkanı seçilen Emre Demirci’nin Kaman’da sevilmesi ve destek görmesi ziyaretlere de yansıdı. Bu sebeple, Kaman’da bulunan tüm sivil toplum kuruluşlarının yanı sıra siyasiler ve vatandaşlar da Kırşehir İl Genel Meclis Başkanı Emre Demirci’ye tebrik ziyaretleri gerçekleştirmekte.

Demirci’yi ilk tebrik edenler ise Ak Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli, Ak Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, MHP Kırşehir İl Başkanı Arif Kılıç, Kaman Belediye Başkanı Necati Çolak ve Belediye Meclis Üyeleri, Kurancılı Belediye Başkanı Adem Bıcakcı ve Ak Parti Kaman İlçe Yönetimi oldu.

Kırşehir İl Özel İdaresi Meclis Başkanlığına seçilen Ak Parti Kaman İl Genel Meclis Üyesi Emre Demirci, görevi devraldıktan sonra yaptığı açıklamada kendisini destekleyen herkese teşekkür ederken, en ücra köylere bile hizmetlerin hızla ulaşacağının sözünü verdi.

Cumhur İttifakı Üyelerinin oylarıyla İl Genel Meclis Başkanı seçilen Emre Demirci, yayınladığı teşekkür mesajında: “Ahiliğin merkezi Kırşehir hepimizin memleketidir, ana yurdumuzdur. Tek amacımız ilimize, ilçelerimize, köylerimize ve köylülerimize ne yapabiliriz diyerek, istişare içinde hizmet etmektir.

Bizler, İl Genel Meclis Üyeleri olarak söz veriyoruz ki, hizmeti ilimizin en ücra köşesine kadar ulaştırmanın gayretinde olacağız.

Görevimiz sürecince yatırım ve hizmetlerin devam etmesi, kamu kaynaklarının etkin ve verimli kullanılması, vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu hizmetlerin en iyi, en kaliteli bir şekilde sunulması amacıyla, vatandaş memnuniyetini esas alan hizmet anlayışıyla, var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

İlimizin sahip olduğu bütün imkânları kullanarak gerçekleştireceğimiz projelerle, Kırşehir’in her yönüyle modern bir kent haline gelmesi, en önemli hedefimiz olacaktır. Bu konuda, tüm kamu kurum-kuruluşları ve sivil toplum kuruluşları ile ilimizin bir bütün olarak ortak bir iradeye sahip olması en büyük gücümüzdür.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Özgür Ahat, Türk Eğitim-Sen Kaman Temsilcisi Oldu

İnanıyorum ki tüm İl Genel Meclisi Üyelerimizle birlik ve beraberlik içerisinde, tüm enerjimizi Kırşehir’imizin sorunlarına ve sorunların çözümüne ayıracağız. Birlik ve beraberlik içerisinde bunların üstesinden geleceğimizi, çalışmalarımızın bu yönde ilerleyeceğine olan inancım tamdır.

İl Genel Meclis Başkanlığı görevini layık gören başta partime, tüm teşkilat ve yönetimlerimize, her bir İl Genel Meclis Üyesi arkadaşlarımıza gönülden teşekkürlerimi sunuyorum.

Tabi ki de bu bir nöbet değişimidir, bayrak yarışıdır. Hizmet konusunda en üst seviyeye ulaşma yönünde yapılan bir değerlendirmedir. Şaban Çelik başkanımıza yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Saygı ve şükranlarımızı sunuyorum,” ifadelerine yer verdi.

VALİ BUHARA TEBRİK ETTİ

İl Genel Meclis Başkanı seçilen Emre Demirci ve beraberindeki İl Genel Meclis Üyeleri Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara’yı makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Vali Buhara, yeni görevinden dolayı İl Genel Meclisi Başkanı Emre Demirci’yi tebrik ettikten sonra İl Genel Meclisi Üyeleriyle istişarede bulunarak çalışmalarında başarılar diledi. / İbrahim AKTÜRK

YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.