İl Genel Meclis Üyesi Durdu Üngel, aday adaylığını açıkladı

Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Durdu Üngel, yarım kalan işlerin tamamlanması için yeniden aday olduğunu açıkladı.

30.11.2023
735
A+
A-

Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Durdu Üngel, yarım kalan işlerin tamamlanması için yeniden aday olduğunu açıkladı.

28 Kasım 2023 Salı akşamı İl Genel Meclisi için aday adaylık müracaatını Ak Parti İlçe Başkanı Yakup Eğri’ye veren mevcut İl Genel Meclisi Üyesi Durdu Üngel, gazetemizi nezaket ziyaretinde bulunarak açıklamalar yaptı.

2001 yılında kurulan Ak Parti’nin Kaman’da Kurucu Başkan Yardımcısı olarak siyasete giren ve iki dönem Yönetim Kuruluğu Üyeliği görevlerinde bulunan Durdu Üngel, 2014 yılında ise İl Genel Meclis Üyesi olarak seçimlere katılmıştı.

Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Ak Parti’den İl Genel Meclis Üyesi seçilen ve halen bu görevini başarı ile sürdüren Durdu Üngel, açıklamasında; “Kurulduğu günden bu yana partimizin her kademesinde görev alarak, Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde samimiyet ve gayret ile çalışarak İl Genel Meclisi Üyesi seçildim. Seçildikten sonra Kaman ilçemiz ve köylerine hizmet etmekteyim. Seçildiğimiz 2019 yılında Kaman’ımıza bağlı sadece 6 köyümüzün alt yapısı yapılmıştı. Bizler yaptığımız çalışmalar ile 20 köyümüze daha 280 km su kolektör sistemi yaparken köylerimizin ihtiyacı olan 80 km yolu da asfaltlayarak hemşerimizin kullanımına sunduk.

Ayrıca; Savcılı plajının modernizasyonu, Savcılı Büyükoba Jeotermal Enerjinin ekonomiye kazandırılması ve sıcak su ile sera üreticilerinin desteklenmesi çalışmalarını hayata geçirdik. Kaman Öğretmen Evimizin inşaatının tamamlanması çalışmalarına ise başladık. 51 pare köyümüzün ise tüm eksiklikleri ve ihtiyaçları ile yakından ilgilenirken, yarım kala işlerimizin tamamlanması için bir dönem daha halkımızın teveccühüne talibim,” ifadelerini kullandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Büyükoba Kapalı Sistem Sulama Projesi hizmete girdi
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.