Jandarma, Kargınyenice’de KADES ve UYUMA Uygulamalarını Tanıttı

Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği tarafından Kaman ilçemize bağlı Kargınyenice Köyünde yaşayan 35 kadın vatandaşımıza 6284 Sayılı Kanun ve KADES Uygulaması, Narkotik Şube Müdürlüğü tarafından uyuşturucuyla mücadele ve gençlerimizin korunmasına yönelik En İyi Narkotik Polisi Anne Projesi ve UYUMA Uygulaması hakkında bilgilendirme yapıldı.

08.06.2022
932
A+
A-

Kırşehir İl Jandarma Komutanlığına bağlı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği tarafından Kaman ilçemize bağlı Kargınyenice Köyünde yaşayan 35 kadın vatandaşımıza 6284 Sayılı Kanun ve KADES Uygulaması, Narkotik Şube Müdürlüğü tarafından uyuşturucuyla mücadele ve gençlerimizin korunmasına yönelik En İyi Narkotik Polisi Anne Projesi ve UYUMA Uygulaması hakkında bilgilendirme yapıldı.

İl Jandarma Komutanlığından yapılan resmi açıklamaya göre, icra edilen bilgilendirme faaliyeti sırasında 29 kadın vatandaşın telefonuna KADES Uygulamasının yükletilmesi sağlanırken, köyde bulunan Mehmet Akif Ersoy İlkokulunda ise öğrencilere “Tim Jandarma” çizgi filmini izletilerek, jandarmanın faaliyetleri anlatıldı. / Haber Merkezi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Özel Musa Gül Hastanesinden Hekimlerine 14 Mart Jesti…
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.