Kadın Kooperatiflerinin ceviz ve organik ürünleri Cevizbağı’ndan

Kamanlı üreticilerimizi tercih sıralamasında ön plana koyan Abdullah Çavuş, Yelek Köyümüzde 300 dekar arazi üzerinde kurulu bulunan Özcan Kulaksız’a ait Cevizbağı Organik Tarım Çiftliğine ait organik sertifikalı ürünleri değerlendirmek üzere ön görüşme gerçekleştirdi.

23.11.2023
1.467
A+
A-

Kaman Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifimiz ile birlikte onlarca kooperatifin bağlı olduğu Anadolu Ahileri Kadın Kooperatifleri Üst Birliğinin kurucusu ve fikir babası olan Kamanlı hemşerimiz Bağımsız Denetçi ve Mali Müşavir Abdullah Çavuş’un çalışmaları devam ediyor.

Başta Kaman Cevizimizin tanıtımı olmak üzere yerel ürünlerimizin pazarlanması için çaba sarf eden Çavuş, yüzlerce bayana ek gelir sağlama imkânı sunacak olan başta Kaman Kadın Girişimi Kooperatifimiz olmak üzere üst birliğe bağlı tüm kooperatifler adına ürün temin arayışlarına başladı.

Bu kapsamda yine Kamanlı üreticilerimizi tercih sıralamasında ön plana koyan Abdullah Çavuş, Yelek Köyümüzde 300 dekar arazi üzerinde kurulu bulunan Özcan Kulaksız’a ait Cevizbağı Organik Tarım Çiftliğine ait organik sertifikalı ürünleri değerlendirmek üzere ön görüşme gerçekleştirdi.

Ankara’da gerçekleştirilen görüşmeye Gazetemiz Sahibi ve Hüseyin Aktürk Ceviz Çiftliği sahibi Muzaffer Aktürk de katılarak Kaman Cevizinin Ankara bürokrasisinde aranan bir ürün haline gelmesi için çalışmalara imza attılar.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Ceviz Festivali yarışma müracaatları başladı
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.