Kaman Halkbank Şubesine Büyükceran atandı

Kaman Halk Bankası Şube Müdürlüğüne atanan Hüseyin Büyükceran görevine başladı.

01.03.2023
1.021
A+
A-

Kaman Halk Bankası Şube Müdürlüğüne atanan Hüseyin Büyükceran görevine başladı.

Önceki Müdür Nafi Dulkadir’in emekliye ayrılmasının ardından boşalan Kaman Halk Bankası Şube Müdürlüğüne atanan Hüseyin Büyükceran, 1 Şubat 2023 tarihi itibarıyla görevine başladı.

2007 yılında Kayseri’de Halk Bankası bünyesinde bankacılık sektöründe çalışmaya başlayan Müdür Büyükceran, 1982 Kayseri doğumlu, evli ve 2 kız çocuğu babasıdır. Eşi Zeliha Büyükceran’da Ziraat Bankası personeli olarak görev yapmakta.

Erciyes Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu olan Hüseyin Büyükceran, müdür olarak ilk görev yeri olan Kaman Halk Bankası Şubesinde göreve başladıktan sonra gazetemize yaptığı açıklamada, “Kaman’a hizmet etmeye geldim. Görev sürem içerisinde güler yüzlü bir hizmet verip iyi anılma gayesi içerisinde olacağım. Bankamız müşterileri ile birlikte Kaman’ın esnaf ve sanatkârı ile halkına ekonomik katkı sunmak için çalışacağım,” ifadelerini kullandı.

Kaman Ak Haber Gazetesi olarak Kaman Halk Bankası Şubesine atanarak göreve başlayan Müdür Hüseyin Büyükceran’a ilk görevinde başarılar diliyoruz. / İbrahim AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  3 KOP Projesi Kabul Edildi
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.