Kaman Heyeti Ankara’daki Dernekleri Ziyaret Etti

Kaman Kaymakamı Nurullah Kaya ve Belediye Başkanı Necati Çolak, Ankara’da kurulu bulunan Kırşehirli dernek ve vakıfları ziyaret ettiler. Ziyarette hemşerimiz Abdullah Çavuş, Kaman ve köylerimiz ile ilgili yeni projelerini anlattı.

25.10.2023
896
A+
A-

Kaman Kaymakamı Nurullah Kaya ve Belediye Başkanı Necati Çolak, Ankara’da kurulu bulunan Kırşehirli dernek ve vakıfları ziyaret ettiler. Ziyarette hemşerimiz Abdullah Çavuş, Kaman ve köylerimiz ile ilgili yeni projelerini anlattı.

24 Ekim 2023 Salı günü gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında Kırşehirli Dernekler Federasyonunu ziyaret eden Kaman heyeti, Federasyon Başkan Hilmi Gökçınar ve Heyeti ile buluştu. Görüşmede, Kaman Belediyesi ile Federasyonun ortak projesi olan Kaman Cevizi Soyma Kırma Paketleme ve Entegre Ceviz Ürünleri Tesisi ile Kaman Kadın Kooperatifinin faaliyet ve etkinlikleri ile gelecekte yapılabilecek hizmet ve projeler konularının ele alındığı öğrenildi.

Daha sonra, Kırşehirliler Vakfını ziyaret eden Kaymakam Kaya ve Başkan Çolak, Vakıf Başkanı Tuncay Tekay ve yönetimi ile istişarelerde bulundu. Ziyaretlerden sonra resmi bir açıklama yapılmazken, heyetin Ankara’da bulunan Kaman ve Kırşehir Dernekleri de ziyaret ettikleri öğrenildi.

Ziyaretlerden sonra gazetemize açıklamada bulunan Kırşehirliler Federasyonu Başkan Vekili Kamanlı Hemşerimiz Abdullah Çavuş; “İlgi ve destekleri için Kaman heyetimize çok teşekkür ediyoruz.

STK’larla işbirliğine açık olan Kaman Kaymakamımız Sayın Nurullah Kaya’ya Yelek Kasabası Derneği Başkanımız ile birlikte yaptığımız sunumda, köyümüzdeki belediye binasının köy konağına dönüştürülmesi ve ağaçlandırma alanımıza 1000 adet ceviz dikilmesi konularında yardım talep ettik.

Ayrıca, ilçemiz genelindeki her köye daha önce de ‘Sevgi Bahçeleri’ adı altında kurulan bahçeler gibi geliri muhtarlıklar ve köy derneklerine bırakılacak Ceviz Bahçeleri ve en az 5’er dekarlık Üzüm Bağları Projemizi de aktardık.

İl Genel Meclisi Başkanımız, köylümüz Emre Demirci’nin bu konulardaki desteklerini ve gelişmeler hakkında da bilgi verdiğimiz Sayın Kaymakamımız ve Belediye Başkanımızdan destek sözü aldık.

Öte yandan, Belediye Başkanımız Sayın Necati Çolak’a Federasyon olarak gelecek yıl yapılacak festivalde işbirliği talebimizi ilettik. İnşallah hep bitlikte gerçekleştireceğiz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Savcılı Plajı İşletmesi Kiraya Verilecek
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.