Kaman’da Cumhur İttifakı Esnaf Ziyaret Etti, Erdoğan’a Destek İstediler

28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri için Kaman’da çarşı esnaflarını ziyaret eden Cumhur İttifakı Üyeleri, Recep Tayyip Erdoğan için destek istedi. 

26.05.2023
979
A+
A-

28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri için Kaman’da çarşı esnaflarını ziyaret eden Cumhur İttifakı Üyeleri, Recep Tayyip Erdoğan için destek istedi. 

Kaman Belediye Başkanı Necati Çolak, Belediye Başkan Yardımcısı Eftal Avşar, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Şahin, MHP İlçe Başkanı Yılmaz Uzunay ve MHP Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Adem Metin’den oluşan Cumhur İttifakı Üyeleri, bu gün çarşı esnafları ziyaretleri kapsamında Gazetemiz Kaman Ak Haber’i de ziyaret ederek Cumhur Başkanlığı Seçiminin ikinci tur çalışmaları kapsamında açıklamalarda bulundular.

Türkiye’nin geleceğine damga vuracak 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı Seçiminin önemine vurgu yapan Cumhur İttifakı Üyeleri; sandığın, halkın iradesini sağlıklı ve net şekilde göstermesi açısından Kamanlı hemşerilerimizin mutlaka sandığa gitmesi gerektiğinin altını çizdiler.

Ziyaretlerde esnafların sorun ve taleplerini de dinlediklerini belirten Başkan Çolak, 28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri için esnaflardan Recep Tayyip Erdoğan için destek istediklerini söyledi.

Başkan Çolak, Türkiye Yüzyılı vurgusu ile çıkılan yolun Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye’yi geleceğe taşıyabileceğini kaydederken, kendilerine gösterilen ilgiden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, esnaflara teşekkür etti.

28 Mayıs cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın adayı Recep Tayyip Erdoğan’a destek isteyerek, vatandaşları sandığa gitmeye davet eden Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Şahin de yaptığı açıklamada; “İnsanlar ülkenin geleceğinden daha eminler. Son 1 buçuk günümüz var. Tartışmasız, amasız, fakatsız, Cumhurbaşkanımızın dediği gibi, kimsenin kaybetmediği ama bizim zaferimizle sonuçlanan bir netice alacağız,” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Kamanlılar mecliste Kamanlı vekil görmek istiyor
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.