Kamanlı çocuklar Müze’de

Ulaşımı Kaman Belediyesi tarafından sağlanan Çağırkan’daki Kaman Kalehöyük Arkeoloji Müzesi gezine Faik Güngör İlkokulu öğrencilerinin yanı sıra Kaman Belediye Başkanı Necati Çolak ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İman ile öğretmenler katıldı.

20.04.2022
1.085
A+
A-

Kaman İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Kaman Belediye Başkanlığı ve Kaman Kalahöyük Arkeoloji Müzesi Müdürlüğü arasında 2020 yılı Mart ayında imzalanan ‘Müze Görmeyen Çocuk Kalmasın Projesi’ kapsamında ilçemizdeki ilkokul öğrencilerine yönelik Müze Gezisi düzenlendi.

Protokol kapsamında ulaşımı Kaman Belediyesi tarafından sağlanan Çağırkan’daki Kaman Kalehöyük Arkeoloji Müzesi gezine Faik Güngör İlkokulu öğrencilerinin yanı sıra Kaman Belediye Başkanı Necati Çolak ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İman ile öğretmenler katıldı.

Müze gezisi ile geçmişe yolculuk yapan çocuklar, tarihi yerinde görme fırsatı yakalarlarken, ilçemizin tarihi ve Japon Bahçesi hakkında da müze yetkililerinden bilgiler edindiler.

Müze gezisi hakkında açıklamalarda bulunan Milli Eğitim Müdürü İman, projeye ilçemizdeki tüm okullar katılıncaya kadar devam edileceğini söyledi. / Sultan AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Boyacıoğlu’ndan “Öğretmen ve Öğretmen Anıları” sunumu
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.