Kamanspor bildiğiniz gibi

Pazar günü Ankara TKİ karşılaşmasından 5-0’lık skorla dönen takımımızın durumu Kaman’da üzüntüyle takip edilmekte.

08.12.2021
934
A+
A-

Ankara TKİ: 5 – Yeşil Kamanspor: 0

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Bölgesel Amatör Ligi 5’inci Bölge 3’üncü grupta mücadele eden takımımız Yeşil Kamanspor, 6’ncı hafta oynadığı 5’inci karşılaşmasını da mağlubiyetle tamamladı. Pazar günü Ankara TKİ karşılaşmasından 5-0’lık skorla dönen takımımızın durumu Kaman’da üzüntüyle takip edilmekte.

5’inci haftayı BAY geçiren ve 6’ıncı hafta için 5 Aralık Pazar günü Ankara deplasmanında Altındağ Örnek Stadında saat 13.00’de Ankara TKİ ile karşılaşan takımımız Yeşil Kamanspor, 8, 12, 20, 51 ve 90+3’üncü dakikalarda yediği gollerle 5-0 mağlup oldu. Bu sonuçla maça çıktığı 5 karşılaşmanın 5’ini de mağlubiyetle tamamlayan takımımız, ligin dibine zincir atmış oldu.

Hakem Kerim Çataklı’nın yönettiği maçta 5 oyuncu değişikliğine giden takımımız Yeşil Kamanspor, 2 sarı kart görürken; Ankara TKİ ise arttığı 5 gole karşılık 1 sarı kartla karşılamayı tamamladı.

Grupta, Ankara TKİ 14 puanla liderliğini korurken; ilimiz temsilcilerinden Mucur Yabanlıspor BAY olarak geçirdiği bu haftada 4 puanla 7’inci sırada yer buldu. Takımımız Yeşil Kamanspor ise 1 puan ve -12 averajla 9’uncu sıradaki sonunculuğa demir atmış durumda.

Takımımız, önümüzdeki hafta oynanacak olan 7’inci hafta karşılaşmasında Sorgun Belediyespor’u sahasında konuk ederek ligin sonundan çıkmak için mücadele edecek. / İbrahim AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Kamanspor’a büyük destek
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.