Kamanspor mağlubiyete doymadı!

Bu hafta deplasmanda karşılaştığı Osmancık Belediyespor karşısında 3-0 mağlup oldu. Takımımız bu sonuçla Yeşil Kamanspor, Kaman halkını galibiyete hasret bırakmaya devam etti.

22.12.2021
833
A+
A-

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Bölgesel Amatör Ligi 5’inci Bölge 3’üncü grupta mücadele eden ve kümede kalma mücadelesi veren takımımız Yeşil Kamanspor, bu hafta deplasmanda karşılaştığı Osmancık Belediyespor karşısında 3-0 mağlup oldu. Takımımız bu sonuçla Yeşil Kamanspor, Kaman halkını galibiyete hasret bırakmaya devam etti.

Ligin 8’inci haftasında, 19 Aralık 2021 Pazar günü Saat 14.00’de Çorum Osmancık İlçe Stadında Hakem Giray Şaylan’ın yönettiği maçta Osmancık Belediyespor ile karşı karşıya gelen takımımız Yeşil Kamanspor ilk yarıyı 41’inci dakikda yediği golle 1-0 yenik tamamladı. İkinci yarıda ise ataklarını hızlandıran ve kapanan Osmancık Belediyespor defansını yaramayan Yeşil Kamanspor, boş bıraktığı savunması nedeniyle ikinci yarıda 78 ve 84’üncü dakikalarda yediği 2 golle deplasmandan 3-0 mağlup olarak ayrıldı.

Ligde oynadığı 7 maçın 1’ini golsüz beraberlikle tamamlayan takımımız Yeşil Kamanspor oynadığı 6 maçtan ise toplamda 4 gol atıp 21 gol yiyerek 1 puanla gurupta en son sırada yer almakta. İlk yarının 9’uncu ve son haftası olan 26 Aralık 2021 Pazar günü 17 puanla gurup lideri olan Keçiören Bağlumspor’u misafir edecek olan takımımız Yeşil Kamanspor çıkış yolu arayacak.

Öte yandan, grupta ilimizi temsil eden ve 7. sırada yer alan Mucur Yabanlıspor ise misafir edeceği Çayıralan Esnafspor ile karşılaşması yoğun kar yağışı nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi. / İbrahim AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Başkan, Şampiyonla Bilek Güreş Yaptı
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.