Kamil Avşaroğlu güven tazeledi

Ak Parti Kaman İlçe Başkanlığı 7. Olağan Genel Kurul Toplantısında mevcut İlçe Başkanı Avukat Kamil Avşaroğlu güven tazeledi.

11.03.2020
1.289
A+
A-

Ak Parti Kaman İlçe Başkanlığı 7. Olağan Genel Kurul Toplantısında mevcut İlçe Başkanı Avukat Kamil Avşaroğlu güven tazeledi.

8 Mart 2020 Pazar günü saat 15.00’de Kaman Kültür Merkezinde gerçekleştirilen ve tek adayın katıldığı Ak Parti 7. Olağan Genel Kurulu öncesinde salona gelen partilileri ve davetlileri İlçe Başkanı Kamil Avşaroğlu ile birlikte Belediye Başkanı Necati Çolak, Kurancılı Belediye Başkanı Âdem Bıcakcı, İle Genel Meclisi Üyeleri Durdu Üngel ve Emre Demirci ile yönetim kurulu üyeleri karşılarken, Kongreye Ak Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Ekrem Görçeker, Ak Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli, Ak Parti İl Başkanı Muzaffer Aslan, Kaman, Akçakent ve Mucur Belediye Başkanları ile İl Genel Meclisi Başkanı Hacı Ömer Seyfi de katıldı.

Kongrede mevcut İlçe Başkanı Kamil Avşaroğlu, Belediye Başkanı Necati Çolak, Milletvekili Mustafa Kendirli tarafından birer konuşma yapıldıktan sonra, geçmiş dönemlerde Ak Parti Kaman İlçe Başkanlığı yapan kişilere plaket takdimi gerçekleştirildi.

Divan Başkanlığını Ak Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Ekrem Görçeker ve Kâtip Üyeliklerini Secim Koordinasyon Başkanı Ramazan Puhur, Kadın Kolları Başkanı Merve Şahin ve Gençlik Kolları Başkanı Yunus Emre Kılıçkaya’nın yaptığı tek listeli seçimde Kamil Avşaroğlu kullanılan 202 oyun tamamını alarak güven tazeledi. Seçimlerde 15 kişilik yeni yönetim kurulu ve 99 kişilik il delegesi de belirlendi.

Kongrenin ardından bir açıklama yapan ve kendisini yeniden bu göreve layık gören tüm partililerine teşekkür eden Avşaroğlu;

“Bu bir bayrak yarışı ve bu bayrağı bizler ilçemiz, ilimiz ve ülkemiz için en ileriye götürmek ve daha fazla faydalı olabilmek için çalışacağız. Eksiklerimizi gidererek Kaman’ın menfaatleri için hizmet etmeye devam edeceğiz,” dedi.

Avukat Kamil Avşaroğlu başkanlığındaki Ak Parti yeni İlçe Teşkilatı ise şu isimlerden oluştu:

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Anneler Günü için konser düzenlendi

Alper Bulanık, Canan Ünal, Ercan Demirci, Fehmi Bakkal, Hacı Veli İman, İlhan Apaydın, Mesut Tekeli, Murat Demirel, Mustafa Şahin, Nejla Atar, Nurşen Baş, Sait Kayhan, Semih Güzel ve Turgay Dündar. / İbrahim AKTÜRK

YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.