Kaymakam Nurullah Kaya’dan gazetemize ziyaret

Kaman Kaymakamı Nurullah Kaya, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü dolayısıyla günümüzü kutladı.

10.01.2024
780
A+
A-

Kaman Kaymakamı Nurullah Kaya, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü dolayısıyla günümüzü kutladı.

Belediye Başkanı Necati Çolak ile birlikte Gazetemiz Kaman Ak Haber’in baskı tesisi Aktürk Matbaasını ziyaret eden Kaymakam Nurullah Kaya, “Ülkemizde, gazetecilere sosyal ve ekonomik haklar sağlayan ve Türk basınında bir dönüm noktası olan 212 sayılı yasanın 10 Ocak 1961 yılında kabul edilmesiyle birlikte, her yıl 10 Ocak tarihi Çalışan Gazeteciler Günü olarak kutlanmaktadır. “Bu önemli işe emek ve gönül veren tüm basın mensuplarımıza sağlık, mutluluk ve başarılarla dolu uzun bir meslek yaşamı diliyor, ebediyete intikal eden basın mensuplarını rahmetle anıyor; 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum,” dedi.

Günümüzü kutlama nezaketinde bulunan Ak Parti İl Genel Meclisi Üyesi Durdu Üngel ile Savcılı Büyükoba Kasabası son Belediye Başkanı Münir Kozan’ın da hazır bulunduğu ziyarette Kaman ilçemizle ilgili bir süre sohbet eden Kaman Kaymakamımız Sayın Nurullah Kaya’ya nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz.

Kaman Ak Haber Gazetesi olarak bizler de Kaman Kaymakamımız Nurullah Kaya’nın 1978 yılından bu yana kutlanan 10 Ocak İdareciler Günülerini tebrik ederiz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Musa Gül’den bayram mesajı
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.