Musa Gül’den bayram mesajı

Kırşehir Özel Musa Gül Hastanesi yönetim kurulu başkanı Musa GÜL, kurban bayramı dolayısıyla yazılı bir kutlama mesajı yayınladı.

26.06.2023
788
A+
A-

Kırşehir Özel Musa Gül Hastanesi yönetim kurulu başkanı Musa GÜL, kurban bayramı dolayısıyla yazılı bir kutlama mesajı yayınladı.

Yönetim Kurulu Başkanı Musa GÜL, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Manevi duyguların, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı bir Kurban Bayramına daha ulaşmanın heyecanı içerisindeyiz. Bu mübarek Kurban Bayramı’nın, tüm vatandaşlarımıza, İslâm dünyasına hayırlı olmasını, bereket ve huzur getirmesini, insanlığın barışına vesile olmasını temenni ediyorum.

Bayramlar, ibadet görevlerimizi yerine getirmenin yanı sıra dayanışma, yardımlaşma ve paylaşma günleridir. İnsanlar arasındaki sevgi, saygı ve kardeşliğin pekişmesine, birlik ve beraberliğin güçlenmesine vesile olan bayramların, sosyal ve kültürel hayatımızda vazgeçilmez bir yeri vardır. Dolayısıyla bayramlar toplumumuzu bir arada tutan en önemli yapı taşlarındandır.

Bu duygu ve düşüncelerle; başta büyük fedakârlık ve özveri ile çalışan sağlık çalışanlarımız olmak üzere tüm İslam âleminin Kurban Bayramını kutluyor, sağlık, mutluluk ve huzur içinde yaşayacağımız nice bayramlar diliyoruz.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Festivaline Sahip Çık, Kaman Kazansın!
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.