Kenan Elvan Ziyaretlerine Devam Ediyor

Milliyetçi Hareket Partisi Kaman Belediye Başkan Adayı Kenan Elvan seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerine başladı.

23.01.2019
484
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi Kaman Belediye Başkan Adayı Kenan Elvan seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerine başladı.

Partisinin adaylığını ilan etmesinden sonra seçim çalışmalarına hız veren Kenan Elvan, ev toplantılarının yanı sıra esnaf ziyaretlerine de ara vermeden sürdürmekte.

Program dâhilinde Kaman’da girilmedik sokak bırakmayacaklarını belirten Başkan Adayı Elvan, ziyaretlerinde işyeri sahipleri, çalışanları ve müşterileri ile sohbet ederek onların talep ve isteklerini dinleyerek projelerini anlatıyor.

Konuyla ilgili olarak gazetemize değerlendirmede bulunan Kenan Elvan, “Elimizden geleni yapıyoruz. Her fırsatta sokağa inip hemşerilerimizi dinliyor, onlarla fikir alış verişinde bulunuyoruz. Ziyaretlerimize hem kendimizi tanıtıyor hem de halkımızın isteklerini dinliyoruz. İlçemizin her köşesini tekrar karış karış gezeceğiz. MHP’nin sancağını güzel Kaman’ımızda dalgalandırmaya devam edeceğiz,” dedi. / İbrahim AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Hekimoğulları Zirai İlaç ve Gübre Bayiliği hizmete başladı
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.