Kırşehir Ak Parti temayüle gidiyor

4 Kamanlı ismin katıldığı dünkü Aday Adayı Tanıtım Toplantısından sonra Temayül yoklaması ise bugün gerçekleştirilecek.

25.03.2023
580
A+
A-

4 Kamanlı ismin katıldığı dünkü Aday Adayı Tanıtım Toplantısından sonra Temayül yoklaması ise bugün gerçekleştirilecek.

Kırşehir geneli Ak Parti teşkilatlarının katılımıyla aday adayları tanıtım toplantısı Kırşehir’de gerçekleştirildi.

24 Mart Cuma günü Saat 15.00’de gerçekleştirilen programda 14 Mayıs’ta yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için Kırşehir’den Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunda bulunan 34 kişinin kamuoyuna tanıtımı yapıldı.

Aralarında Kaman’dan 4 ismin bulunduğu toplam 34 aday adayı alfabetik sıraya göre sahneye çağırılarak tanıtıldılar.

Tanıtım toplantısında konuşan Ak Parti İl Başkanı Seher Ünsal, “Bu seçim Türkiye’nin geleceği için en önemli seçimlerden birisi. Bu arihi seçimde sizlerden kapı kapı gezip hizmet ve icraatlarımızı anlatmanızı bekliyorum. Recep Tayyip Eroğdan’ın Türkiye’ye kazandırdıklarını yaptıklarını bıkmadan yorulmadan her fırsatta milletimize ve sevgili gençlerimize anlatmanızı istiyorum. Son derece önemli bir seçime giriyoruz. 21 yılın en önemli ve en hayati aynı zamanda da demokrasi sürecimizdeki en tarihi seçime giriyoruz. 14 Mayıs tarihi millet egemenliğinin milli iradenin sandığın ve demokrasinin zaferini ilan edeceğimiz kayıtsız ve şartsız hakimiyetini ilan ederek ülkemiz ve milletimiz adına dönüm noktası niteliği taşıyan bir seçimdir. 14 Mayıs bugün hala sandık dışı yöntemler arayanların heveslerini kursaklarında bırakacak,” ifadelerini kullandı.

34 ADAY ADAYI

Ak Parti Kaman İlçe Başkanı Mustafa Şahin, Kaman Belediye Başkanı Necati Çolak ve İl Genel Meclisi Başkanı Emre Demirci’nin de katıldığı programda Kaman’dan Milletvekili Aday Adaylığını açıklayan hemşerilerimiz Erkan Talas, Kamil Avşaroğlu, Mehmet Canavar ve Önder Baş’ın yanı sıra Ali Sarı, Barbaros Dulkadiroğlu, Bilgehan Altaş, Burhan Yıldız, Cahit Aytekin, Fatma Merve İnan, Habib Alp, Hacı Hasan Çetin, Hakan Koçpınar, Halim Çakır, Hasan Eraslan, Hasan Uygur,  Hatice Açacak, İlker İlhan, Kurtuluş Yılmaz, Mehmet Akkuş, Mehmet Taşdemir, Mehmet Yavuz, Meryem Düğer, Metin Ülgen Kaya, Mustafa Kaya, Mustafa Kendirli, Muzaffer Türk, Necmettin Erkan, Osman Arslan, Osman Baltacı, Ömer Ali Öz, Özgür Elver, Salih Çetinkaya ve Yaşar Bahçeci’nin isimleri kamuoyu ile paylaşıldı.

TEMAYÜL BUGÜN

14 Mayıs 2023’te yapılacak 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Ak Parti’den Kırşehir milletvekili aday adayı olan 34 kişi için temayül yoklaması bugün yapılacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Mehmet Canavar, Ak Parti Kırşehir Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı

Sonuçların gizli olacağı ve kararın Ak Parti Genel Merkezinde yapılacak olan mülakat görüşmeleri sonucunda açıklanacağı öğrenildi.

/ Haber: İbrahim AKTÜRK

YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.