Mahalle Muhtarlıklarında Deprem

Kaman’da mahalle muhtarlıklarında Mart fırtınası esti, 11 mahalleden 9’unda muhtarlık el değiştirdi.

03.04.2019
562
A+
A-

Kaman’da mahalle muhtarlıklarında Mart fırtınası esti, 11 mahalleden 9’unda muhtarlık el değiştirdi. Mevcut muhtarlardan Ziyarettepesi’nde Yalçın Ocak ile Müderris Mahallesinde Abdurrahman Kaya mühürlerini korudular.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Kaman’da bulunan 11 mahalle için toplamda 43 muhtar adayı yarıştı. Siyasi partilerin adaylarından daha fazla hararetli ve çekişmeli geçen muhtarlık yarışında olumsuz bir olay yaşanmaması ise sevindirici bir gelişme olarak değerlendirildi.

Mevcut muhtarlardan Ziyarettepesi’nde Yalçın Ocak ile Müderris Mahallesinde Abdurrahman Kaya’nın muhtarlık mühürlerini koruduğu seçimler sonunda; Bahçelievler Mahallesinde Serkan Özdemir, Cuma Mahallesinde Azalık’tan gelerek son 8 aydır Muhtarlık yapan Sedat Erdal, Çiftlikli Mahallesinde İsmail Balbaşı, Darıözü Mahallesinde Serkan Arslan, Gaffar Mahallesinde Gazi Demirhan, Hacıpınar Mahallesinde Dursun Türk, Orta Mahallede Cuma Dündar, Sarıuşağı Mahallesinde Bekir Altun ile yeni Mahallede Doğan Bor rakiplerini geride bırakarak Muhtar seçildiler.

İLK BAYAN MUHTAR

Bu seçimlerde Kaman’da bir ilk yaşandı. Savcılı Esentepe Köyünde aday olan Nimet Yollu Kaman ilçemiz tarihinde seçilen ilk bayan muhtar unvanını da kazandı. Köylerimizde ise yerini koruyan ve yeni seçilen muhtarları ise gelecek haftadaki sayımızda bulabilirsiniz. / Pınar AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Kaman TV Kuruldu
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.