MHP Aydınlatma Programı Yapıldı

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatı ile Türkiye genelinde düzenlenen “Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma” programı kapsamında Kaman’da da toplantı gerçekleştirildi.

08.06.2022
911
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatı ile Türkiye genelinde düzenlenen “Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma” programı kapsamında Kaman’da da toplantı gerçekleştirildi.

Normal süresi 18 Haziran 2023 tarihi olan Cumhurbaşkanlığı Seçiminin ilk turu ile Milletvekili Seçimlerini kapsayan Türkiye Genel Seçimi’nin ön hazırlığı olarak adlandırılan “Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma” programı 3 Haziran 2022 Cuma günü saat 15.00’de Belediye Salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya MHP Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan ile birlikte MYK Üyesi İbrahim Uzun ve MDK Üyesi Fazıl Çağrı Kuş, MHP Kırşehir İl Başkanı Arif Kılıç, Kaman İlçe Başkanı Yılmaz Uzunay, Kaman Belediye Başkanı Necati Çolak, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti İlçe Başkanı Kamil Avşaroğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri, Mahalle ve Köy Muhtarları, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Kaman Belediye Başkan Yardımcısı Eftal Avşar’ın sunumuyla gerçekleştirilen Anlatma ve Aydınlatma toplantısının açış konuşmasını ise MHP İlçe Başkanı Yılmaz Uzunay yaptı. Daha sonra MHP İl Başkanı Arif Kılıç’ın konuşmasının ardından Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan tarafından konuşma yapıldı.

Cumhur İttifakı ve zillet ittifakı olarak tanımladığı Millet İttifakı arasındaki farkları anlatan Taşdoğan, “MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla bunları herkese anlatıyoruz. ‘Ülkem ve milletim’ diyen insanların nerede durması gerektiğini anlatıyoruz. Kırşehir’de ilçeleri ziyaret ederek anlatmaya devam ediyoruz. Programlarımıza katılan herkese teşekkür ediyoruz,” diye konuştu.

MHP’nin 2 gün süren Anlatma ve Aydınlatma toplantıları daha sonra Akpınar, Çiçekdağı, Akçakent, Mucur ve Kırşehir Merkez ilçede gerçekleştirildi. / İbrahim AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  MHP Kaman İlçe Teşkilatı Ankara Bölge İstişare Toplantısına katıldı
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.