MHP Yönetimi Kaman’da toplandı

Cumhur İttifakı Üyesi MHP, yaklaşan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için sahaya inmeye başladı.

29.12.2021
1.108
A+
A-

Cumhur İttifakı Üyesi MHP, yaklaşan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için sahaya inmeye başladı.

Başkan Kılıç: “Türkiye’nin varoluş mücadelesinde Milliyetçi Hareket Partisinin katkılarını inşallah sahada göstereceğiz.”

Milliyetçi Hareket Partisi Kırşehir İl Başkanı Arif Kılıç başkanlığındaki Kırşehir genelindeki MHP’li yöneticiler Kaman İlçe Başkanı Yılmaz Uzunay’ın ev sahipliğinde ilçemizde bir araya geldi.

Büyük önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilçemize teşriflerinin 102. yıl dönümü olan 25 Aralık törenlerine katılan MHP’li başkanlar ve seçilmişler daha sonra kahvaltılı bir programda bir araya gelerek gündemdeki konu ve konular ile Cumhur İttifakıyla alakalı görüş alışverişinde bulundular.

GAZETEMİZE ZİYARET

Kahvaltı programının ardından MHP Kırşehir İl Başkanı Arif Kılıç ve beraberindeki; İl Başkan Yardımcısı Yasin Bektaş, Özbağ Belediye Başkanı Rasim Arazay, Köseli Belediye Başkanı Bekir Yılmaz, Kaman İlçe Başkanı Yılmaz Uzunay, Mucur İlçe Başkanı Ali Rıza Budak, Boztepe İlçe Başkanı Musa Ceylan, Akpınar İl Genel Meclis Üyesi Hasan Çiçek, Çiçekdağı İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Ay, Mucur İl Genel Meclis Üyesi Durdu Özen, Akçakent İl Genel Meclis Üyesi Vahit Ünlü ve Kaman Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Ragıp Şahin ile birlikte gazetemiz Kaman Ak Haber’e ziyaret gerçekleştirdiler.

Ziyarette MHP İl Başkanı Arif Kılıç, gazetemiz Sahibi Muzaffer Aktürk ve Yazı İşleri Müdürü İbrahim Aktürk ile ekonomiden yaklaşan seçimlere kadar birçok konuda gündem sohbeti gerçekleştirdi.

Ziyarette bir de açıklamada bulunan İl Başkanı Kılıç; “Daha önce Çiçekdağı, Akçakent, Mucur. Boztepe ilçelerimizle yaptığımız istişarelerin ardından bugünde Kaman ve Akpınar ilçemizde Belediye Başkanlarımız, İlçe Başkanlarımız ve İl Genel Meclis Üyelerimizle beraber yaklaşan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinin alt yapı çalışmalarını bitirmiş olacağız. Allah izin verirse Türkiye’nin varoluş mücadelesinde Milliyetçi Hareket Partisinin katkılarını inşallah sahada göstereceğiz. Bu nedenle de burada bir toplantı yaptık ve sizleri de ziyaret ederek çalışmalarımızı aktarmak ve sohbet etmek istedik. Kaman Ak Haber Gazetesini ve Aktürk Matbaasını Kaman’da ve ilimizde iyi takip edilen bir yayın organı ve işletme olarak halkımıza hizmet noktasında önemli görüyoruz,” dedi. / Sultan AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Muhtar Dursun Türk, Hacıpınar'a Sosyal Tesis Yaptırıyor
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.