Selami Kayhan CHP’den İl Genel Aday Adaylığını Açıkladı

Kaman İl Genel Meclisi eski Üyesi ve Ziraat Odası Eski Başkanı Selami Kayhan, Mart 2024 Yerel Seçimleri için CHP’ye İl Genel Meclisi Aday Adayı müracaatını yaptı.

11.12.2023
906
A+
A-

Kaman İl Genel Meclisi eski Üyesi ve Ziraat Odası Eski Başkanı Selami Kayhan, Mart 2024 Yerel Seçimleri için CHP’ye İl Genel Meclisi Aday Adayı müracaatını yaptı.

Aslen Hamit Çamsarı Köyünden olup Çiftlikli Mahallesinde ikamet etmekte olan 1963 doğumlu Selami Kayhan, 1997-2015 yılları arasında Kaman Ziraat Odası Başkanlığı ve 2004-2009 yılları arasında CHP İl Genel Meclis Üyesi olarak görev yaptı.

Kayhan, adaylığı konusunda gazetemize yaptığı açıklamasında; “31 Mart 2024 seçimlerinde yapılacak yerel seçimlerinde Kaman CHP’den İl Genel Meclisine Aday Adayı müracaatımı yaptım. Bütün tecrübe, deneyim ve birikimlerimi memleketim için aktarmaya devam etmeyi planlıyorum. Sevgi ve saygılarımla,” ifadelerini kullandı.

Selami Kayhan Kimdir?

1963 yılında Hamit Çamsarı Köyü’nde doğdu. 1984 yılında Sosyal Demokrat Halkçı Parti’ye (SODEP) üye oldu. Doğum yeri olan Hamit Çamsarı Köyü’nde 1990-1999 yılları arasında 2 dönem muhtarlık yaptı ve Kaman Muhtarlar Derneği Başkanlığı görevinde bulundu.

SHP İlçe Başkan Adaylığı ve CHP’de il, ilçe delegeliği yapan Kayhan, ön seçimle 2004-2009 yıllarında bütün kayıtlı üyelerin katılımıyla ön seçime katılarak 1. sırada İl Genel Meclis adayı gösterilerek seçildi.

Kırşehir İl Genel Meclis Birinci Başkan Vekilliği de yapan Kayahan, görev süresince; Özel İdaresi, İmar ve Şehircilik, Milli Eğitim, Tarım, Denetim ve Sağlık komisyonlarında üye olarak görev aldı.

Kaman Kaymakamının Başkanlığında Kaman’daki bütün muhtarların katılımıyla, 3 dönem Kaman KÖYDES Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı.

1997-2015 yılları arasında 5 dönem Kaman Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptı. Bütün ilçelerin katılımıyla, 3 dönem Kırşehir TZOB Kurultay Delegeliği Üst Kuruluna seçildi.

Kırşehir ve Ankara/Çankaya Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Üyeliği ve Kurultay Delegeliği yaptı. Halen çiftçi olarak üretim yapıyor ve çocuklarına ait Hukuk Bürosunda çalışmakta.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  İl Özel İdare Bütçesi Onaylandı

Evli ve üç çocuk babasıdır.

YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.