Şoförler Mehmet Demirel dedi

Kaman Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı kongresinde yönetim el değiştirdi. Mehmet Demirel yeni Oda Başkanı seçildi.

19.01.2022
994
A+
A-

Kaman Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı kongresinde yönetim el değiştirdi. Mehmet Demirel yeni Oda Başkanı seçildi.

16 Ocak 2022 Pazar günü Halk Eğitim Merkezi Salonunda gerçekleştirilen kongrenin Divan Başkanlığını Kırşehir Esnaf Odaları Birlik Başkanı Bahamettin Öztürk, Kâtip Üyeliklerini ise Vedat Demirel, Yılmaz Bakkal, Habip Vural ve Hasan Hüseyin Yaman yaptı. 10 Ocak’ta yapılması gereken kongre, çoğunluk sağlanamadığı için bu haftaya ertelenmişti.

Kaman’da en az üyeye sahip olan Şoförler Cemiyeti Başkanlığı için mevcut Başkan Hüseyin Culha ile Mehmet Demirel’in listeleri yarıştı. 242 üyeden 205 kişinin oy kullandığı seçimde mevcut Başkan Hüseyin Culha 97 oy alırken, Mehmet Demirel 99 oy alarak yeni Oda Başkanı seçildi.

Kongre sonunda, Mehmet Demirel’in Başkanlığındaki Kaman Şoförler ve Otomobilciler Odasının yeni Yönetim Kurulu ise Barış Ülker, Yılmaz Bakkal, Musa Güzel, Umut Pekel, Habip Vural ve Dursun Arslan’dan oluştu. Yeni Denetim Kurulu üyeliklerine ise Vedat Demirel, Gökhan Çetin ve Berat Bulanık seçildi. / Pınar AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Başkan OZAN İlimiz için Çalışmaya Hız Kesmeden Devam Ediyor!
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.