Vali Buhara İl Genel Meclis toplantısına katıldı

Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara, İl Genel Meclisi’nin 2023 Yılı ilk toplantısına katılarak Kırşehir’e hizmetlerinden dolayı eski il Genel Meclis Başkanlarına ve mevcut üyelerine plaket takdim verdi.

04.01.2023
551
A+
A-

Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara, İl Genel Meclisi’nin 2023 Yılı ilk toplantısına katılarak Kırşehir’e hizmetlerinden dolayı eski il Genel Meclis Başkanlarına ve mevcut üyelerine plaket takdim verdi.

Mustafa Taş Meclis Salonunda düzenlenen toplantıda konuşan Vali Buhara, “2023 yılında birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek Kırşehir’imizin kalkınması için durmadan hizmet üreteceğimize inanıyorum. 2022 yılında ilimizin kalkınması için göstermiş olduğunuz gayretlerden, yaptığınız hizmetlerden ve katkılarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Yeni yılda da geçmiş yıllarda olduğu gibi yine aynı azimle, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceğiz. İl Özel İdaremizin bütçesini vatandaşlarımızın ihtiyacı doğrultusunda, imkânlar ölçüsünde en iyi şekilde hizmete dönüştüreceğiz. İlimizin yatırımlarla gelişip büyümesi ve köylerimizin kalkınması yönünde yapacağımız çalışmalarda sizlerle birlikte hareket ederek güzel işlerde bulunacağımızdan şüphem yoktur. Tekrar, 2023 yılındaki çalışmalarımızda vereceğiniz destek ve katkılar için şimdiden teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” dedi.

İl Genel Meclisi Başkanı Şaban Çelik de konuşmasında, ilimizin her alanda gelişmesi için yeni yatırımlar gerçekleştireceklerini ifade ederek Vali Buhara’ya  teşekkür etti.

Vali Hüdayar Mete Buhara, toplantının ardından geçmiş dönemler İl Genel Meclisi Başkanlarına, mevcut dönem İl Genel Meclisi Başkanına ve İl Genel Meclisi Üyelerine bugüne kadar yapmış oldukları ve yapacakları hizmetlerden, gayretlerinden ve emeklerinden dolayı teşekkür plaketi verdi.

2009 ve 2014 seçimlerinde Ak Parti’den İl Genel Meclis Üyesi seçilen Kamanlı hemşerimiz Aydın Yaman’da plaket alan isimler arasında yer aldı. / Sultan AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Dadaloğlu 3.cü kez anılacak
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.