Yelek Kasabası Derneği İftarı…

1993 yılında kurulan ve 7 kurucusundan birisi olduğum Yelek Kasabası Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği geleneksel iftar yemeğine katıldık.

04.04.2023
712
A+
A-

1993 yılında kurulan ve 7 kurucusundan birisi olduğum Yelek Kasabası Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği geleneksel iftar yemeğine katıldık.

Dernek yönetimine ve iftar yemeğine emeği geçen köylülerimize ve katılım sağlayan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum.

Dernek kuruluş süreci ve sonrası yapılan hizmetler ve projelerimiz konusunda kısa bir konuşma yaptım.

Belediye Eski Binasının Köy Konağı Yapılması ve Muhtarlığımız ile birlikte Ceviz Ormanı yapılması bu projelerden bazılarıydı.

Derneğe emeği gecen kurucu ve yöneticilerimizden ölenlere rabbim rahmet eylesin, mekânları cennet olsun.

Ahmet Maraş başkanlığındaki mevcut yönetim kurulumuza ve emektarlarımıza mevtam sağlık sıhhat ve güç kuvvet versin inşallah…

İftar yemeğine bürokrasiden köylülerimizde katılım sağladı.

Bunlar;

Sayıştay Üyesi Haydar Kulaksız, Yeminli Mali Müşavir Tezcan Atay, Vergi Müfettişleri Birol Çavuş, Abdullah ÇAVUŞ, Avukat Doğan Atay, Avukat Hülya KOÇ ve UYAP ŞUBE MÜDÜRÜ Derya Orman, Cumhurbaşkanlığı çalışanı Halil Orman, Öğretmen İsmail Orman, Ulaştırma Bakanlığı Çalışanı Mesut Demirhan, Ruhi Soylamış, Miladi Satılmış ve ismini hatırlayamadığım diğer köylülerimiz…

Bunların yanında;

İftar yemeğimize Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve MHP Etik Kurulu Başkanı olup Ankara Milletvekili Adayı olan Prof. Dr Cengiz Şahin hocamızda katıldılar.

İftar sonrası Kırşehir ve Ankara’daki Kırşehirliler üzerine güzel bir konuşma yaptılar.

Kırşehirli Dernekler Federasyonu başta olmak üzere birçok STK da başarılı çalışmaları bulunan Cengiz Şahin hocamıza Milletvekili adaylığı sürecinde başarılar diliyoruz

Abdullah ÇAVUŞ

Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Kaman’dan bir ışık daha kaydı
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.