Yıldız Mimarlık Ofisi açıldı

Mimar ve İç Mimar Mehmet Hanifi Yıldız tarafından hizmete sunulan Yıldız Mimarlık ofisinin açılışı gerçekleştirildi.

20.03.2023
1.071
A+
A-

Kaman’da Hirfanlı EÜAŞ’den emekli olduktan sonra Çarşı Camii önünde Emlak Ofisi işletmeye başlayan Mustafa Yıldız’ın oğlu, Mimar ve İç Mimar Mehmet Hanifi Yıldız tarafından hizmete sunulan Yıldız Mimarlık ofisinin açılışı gerçekleştirildi.

Gaffar Mahallesi eski Okullar Caddesi üzerinde bulunan iş merkezinde faaliyete başlayan Yıldız Mimarlık ofisinin açılışı 16 Mart 2023 Perşembe günü saat 14.00’de kalabalık bir katılımla gerçekleştirildi. Açılışa Kaman Belediye Başkan Yardımcısı Eftal Avşar, İl Genel Meclisi Başkanı Emre Demirci, İl Genel Meclis Üyesi Durdu Üngel, siyasiler, Ak Parti Kırşehir Milletvekili Aday Adayı Erkan Talas, Kaman TSO Başkanı Murat Demirci, Kaman ESO Başkanı Sinan Timurhan, meslektaşları, müteahhitler, çarşı esnafları, davetliler ve aile yakınları katıldı.

Yapılan duanın ardından kurdele kesilerek gerçekleştirilen açılışın ardından davetliler yapılan ikramlarla bir süre sohbet etme imkânı bulurken, genç iş adamımız Mimar ve İç Mimar Mehmet Hanifi Yıldız ve ailesine tebrik ettiler.

Açılışa katılan davetlilere teşekkürlerini ileten Mimar Yıldız, yaptığı açıklamada; 6 Şubat’ta meydana gelen Hatay merkezli 11 ilimizde yıkıma yol açan depremlerde hayatlarını yitirilenlere başsağlığı dilerken, bir daha böyle acılar yaşanmasın diye herkesin özeleştiri yaparak kendini düzeltmesi gerektiğini söyledi. Yıldız; mimarlık, inşaat, mobilya, emlak sektörü ve dekorasyon konularında hemşerilerine hizmet etmek gayesinde olduğunu vurguladı.

MEHMET HANİFİ YILDIZ KİMDİR?

1993 yılında Kaman’da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Kaman’da tamamladı. Çankaya Üniversitesi’nden burslu olarak çift dalda Mimarlık ve İç Mimarlık Bölümlerinden mezun oldu. Askerlik hizmetini Erzurum’da Yedek Subay olarak tamamladı. İstanbul’da özel şirketlerde tecrübe kazandı. Henüz bekâr.

/ Haber: İbrahim AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Kaman’a Kim(ler) Sahip Çıkacak?
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.