Ziraat Odası Yönetiminden Kaymakam Girgin’e Ziyaret

Kaman Ziraat Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, Oda Başkanı Çetin Gökalp ile birlikte Kaymakam Murat Girgin’e nezaket ziyaretinde bulundular.

05.03.2019
515
A+
A-

Kaman Ziraat Odası’nın 21 Şubat 2019 Perşembe günü yapılan Olağan Genel Kurulunda gerçekleştirilen seçimle göreve başlayan Yönetim Kurulu Üyeleri, Oda Başkanı Çetin Gökalp ile birlikte Kaymakam Murat Girgin’e nezaket ziyaretinde bulundular.

Ziyarette konuşan Kaymakam Girgin, “Bir milyon dekarın üzerinde ekili tarım arazisi ve 100 bin civarında büyükbaş ve küçükbaş hayvan varlığı ile Kaman ekonomisinin yaklaşık %80’inin tarıma dayanmaktadır. Ziraat odalarımız da tarım sektörünün gelişmesine yardımcı olmak ve çiftçilerimizin faaliyetlerini kolaylaştırmak, müşterek ihtiyaçlarını karşılamak için faaliyet gösteren kamu kurumu niteliğinde meslek kuruluşlarıdır.  Oda başkanlığı seçimlerinin Kaman Ziraat Odası Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerine ve ilçemiz tarımına hayırlı olmasını temenni ediyor, yeni görevlerinde başarılar diliyorum,” dedi.

Ziyarete, Ziraat Odası Başkanı Çetin Gökalp ile birlikte Yönetim Kurulu Üyeleri Uğur Topal, Cengiz Demir, Ali Tekeli, Lütfi Korkmaz, Mehmet Demir ve Köksal Doğan katıldı. Yeni oda yönetimi, yapacakları faaliyetler hakkında Kaymakam Girgin’e bilgiler verdiler. / Haber Merkezi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Ceviz Festivalimiz güçleniyor
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.