Ak Parti Heyetinden Gazetemize Ziyaret

Kaman Ak Parti Heyeti, İl Genel Meclisi Başkanlığına seçilen Emre Demirci’nin iadeyi ziyaretleri ile İlçe Başkanlığında yaşanan yönetim değişimi kapsamında ilçemizde biz dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

21.03.2023
476
A+
A-

Kaman Ak Parti Heyeti, İl Genel Meclisi Başkanlığına seçilen Emre Demirci’nin iadeyi ziyaretleri ile İlçe Başkanlığında yaşanan yönetim değişimi kapsamında ilçemizde biz dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

Ak Parti Kaman İlçe Başkanlığına getirilen Mustafa Şahin, Milletvekilliği Aday Adaylığı için İlçe Başkanlığı görevinden ayrılan Kamil Avşaroğlu, Belediye Başkanı Necati Çolak, İl Genel Meclisi Başkanı Emre Demirci ile İl Genel Meclisi Üyesi Durdu Üngel’den oluşan heyet, Kaman’da Kaymakamlık, Belediye, Resmi Kurumlar, Sivil Toplum Kuruluşları ile Gazetemize nezaket ziyaretinde bulundular.

Ziyaretlerde İl Genel Meclisi Başkanlığına seçilmesi sebebiyle kendisine gösterilen ilgi ve tebrik ziyaretleri nedeniyle iadeyi ziyaretler gerçekleştirdiklerini belirten Emre Demirci, bu kapsamda Kırşehir ve tüm ilçelerine ziyaretler gerçekleştirdiklerini söyledi. Demirci, Kaman’da da yaptıkları ziyaretlerde istek ve talepleri dinleyerek yapacakları çalışmaları şekillendirmeye çalıştıklarını vurgulayarak tüm hemşerilerine teşekkürlerini iletti.

Ak Parti Kaman İlçe Başkanlığı görevinden Milletvekili Aday Adaylığı için ayrılan Kamil Avşaroğlu ise ziyaretlerde, görev yaptığı süre içerisinde beraber mesai yaptığı arkadaşlarına ve teşkilat üyelerine teşekkür ederken, bundan sonra da Milletvekili olarak hizmet etmeye talip olduğunu söyledi.

Ak Parti Kaman İlçe Başkanlığına atanan Mustafa Şahin ise parti teşkilat çalışmalarının seçim sürecince artarak devam edeceğini söylerken, kendisine bu görevin verilmesinden dolayı gurur duyduğunu ve görevini en iyi şekilde yapabilmek için istişareye önem vererek toparlayıcı bir tutum içerisinde olacağını söyledi.

İl Genel Meclisi Başkanı Emre Demirci ile Ak Parti İlçe Başkanlığına getirilen Mustafa Şahin’e görevlerinde başarılar dileyen Kaman Belediye Başkanı Necati Çolak ise birlik ve beraberlik vurgusu yaparak Kaman için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

/ Haber: İbrahim AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Selami Kayhan CHP’den İl Genel Aday Adaylığını Açıkladı
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.