Çetin Gökalp Güven tazeledi

Kaman ilçemizin en büyük sivil toplum kuruluşu olan Ziraat Odasının seçimli Olağan Genel Kurul toplantısında mevcut Oda Başkanı Çetin Gökalp güven tazeledi.

08.02.2023
652
A+
A-

Kaman ilçemizin en büyük sivil toplum kuruluşu olan Ziraat Odasının seçimli Olağan Genel Kurul toplantısında mevcut Oda Başkanı Çetin Gökalp güven tazeledi.

4 Şubat 2023 Cumartesi günü Halk Eğitim Merkezi Salonunda gerçekleştirilen kongreye oda üyeleri ve çiftçilerin yanı sıra siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri de katıldı. Divan Başkanlığını Mali Müşavir Alper Tunga Uçar, Kâtip Üyeliklerini Emre Tanrıbuyurdu ve Orçin Tursun yaptığı kongrede Oda Genel Sekreteri Deniz Gökalp tarafından Kaman Ziraat Odasının dört yıllık çalışma raporu ve 2023-2027 yılları arası geçici bütçesi okunarak delegelere bilgi verildi. İdari Meclisi ve Yönetim Kurulunun ibrasının ardından seçimlere geçildi.

Tek liste ile gidilen kongrede, yaklaşık 12 Bin üyenin daha önce seçimle köy ve merkez mahallelerden belirlediği 64 delege yeni yönetimi belirledi. Yapılan oylamada 7 kişilik Oda Asıl Yönetim Kurulu ile 7 kişilik Yedek Yönetim Kurulu Üyesi ile 21 kişilik Oda Meclisi ve 20 kişilik Yedek Meclis üyeleri belirledi.

Kongrede kullanılan 55 oyun tamamını alarak güven tazeleyen Çetin Gökalp başkanlığındaki Kaman Ziraat Odasının Yeni Yönetim Kurulu ise Ali Tekeli, Murat Yiğit, Mehmet Şeker, Ali Çelik, Oktay Baran ve Cengiz Demir’den oluştu.

Kongreye katılan delege ve çiftçilere teşekkür eden Çetin Gökalp, 4 yıl olduğu gibi bundan sonrada Kaman ve köylerinde çiftçilik yapan bütün üreticilerin sorunlarını çözmeye ve onlara hizmet etmeye devam edeceğini söyleyerek, seçimin hayırlı olmasını temenni etti. / Pınar AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Abdurrahim Ilgar, Gelecek Partisi Sincan İlçe Başkanlığına atandı
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.