Çiçekdağı hayvan pazarı Kaman’ı salladı

Kaman’da kapatılan hayvan pazarının yerine yenisi henüz yapılamamışken, Çiçekdağı Belediyesinin bu hafta sonu modern bir hayvan pazarını tamamlayarak hizmete açması, internette gündem oldu.

01.02.2023
742
A+
A-

Kaman’da kapatılan hayvan pazarının yerine yenisi henüz yapılamamışken, Çiçekdağı Belediyesinin bu hafta sonu modern bir hayvan pazarını tamamlayarak hizmete açması, internette gündem oldu.

Kaman’da hayvan pazarının yanı sıra kesimhanenin de henüz gündeme gelmediğini belirten hayvan yetiştiricileri, verilen sözlerin tutulmasını isterken, 14 Mayıs’ta yapılması beklenen Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri öncesi vatandaş klavye başında da olsa sesini çıkartmaya başladı.

İktidar partisinin Belediye Başkanları olan iki ilçeden 6 Bin nüfuslu Çiçekdağı Belediyesinin yatırımlarını ardı ardına gerçekleştirdiği belirtilen eleştirilerde, 21 Bin nüfuslu Kaman Belediyesinin paramız yok diyerek sadece bir alt yapı ile dönemini kapatmak üzere olduğunun altı çizilerek, seçimde verilen vaatleri beklediklerini vurguladılar.

Çiçekdağı Belediyesi’nin su ve kanalizasyon altyapısını bu dönemde tamamladığı ve bozulan tüm yolların sıcak asfalt yapılmaya başladığı belirtilen paylaşımlarda ve haberlerde; Kaman Belediyesi’nin kendisine oy verenler dâhil tüm halkı toz, çamur ve çukurla imtihan ettikten sonra sadece belirli yollara mıcır döktüğü ve taş olan yolları ise yamalıkla geçiştirdiği vurgulanmakta.

Bu zamana kadar yaptıkları ve yapacakları çalışmalar konularında hiçbir şekilde açıklama yapmayan Kaman Belediyesi, bakalım bu kadar ayyuka çıkan haber ve isnatlardan sonra fotoğraf paylaşmaktan vazgeçerek ağızlarını açıp bir açıklamada bulunacaklar mı merak konusu. / İbrahim AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Savcılı Büyükoba Göleti Kapalı Sisteme Geçiyor
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

  1. Yaşar Yatar dedi ki:

    Bunlar vizyon işi. Vizyonu olmayan insanlardan hizmet beklemek abes olur. Kırşehir’in en büyük ilçesi Kaman; en az hizmet alan ilçesi Kaman. Milletvekilimizi de kaptırdık. Doğal olarak, Kaman için enerji harcayacak kimse yok.
    Belediye başkanı ve şürekasına gelirsek. Onların ne iş yaptığını ben bilmiyorum. İş yapıyorlar mı onu da bilmiyorum. Geldiklerinden beri yazın toz; kışın çamur. Evler tozdan, araçlar çamur ve çukurdan mahvoldu. Başkan, sanki çok başarılı işler yapmış gibi, yeniden adayım, diyormuş ya, buna çok gülüyorum. Kamanlılar 2024’ü iple çekiyor. Teneke bağlayıp gönderecekler.
    Keşke erken seçime belediyeleri de dahil etseler de bunlardan topyekûn kurtulsak.