Çolak ve Bıcakcı istişare toplantısına katıldı

Kaman Belediye Başkanı Necati Çolak ve Kurancılı Belediye Başkanı Adem Bıcakcı, 22-24 Aralık’ta Kızılcahamam’da gerçekleştirilen Ak Parti Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısına katıldı.

29.12.2021
691
A+
A-

Kaman Belediye Başkanı Necati Çolak ve Kurancılı Belediye Başkanı Adem Bıcakcı, 22-24 Aralık’ta Kızılcahamam’da gerçekleştirilen Ak Parti Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısına katıldı.

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açılışını gerçekleştirdiği toplantıda, Ak Parti Genel Merkez Yöneticileri tarafından başkanlara sunum yapılırken, birçok bakan da hitap etti.

2023 TALİMATI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, açılış konuşmasında belediye başkanlarına, 2024’teki yerel seçimlere göre değil, 2023 Haziran’daki seçimlere göre hazırlanmaları gerektiği uyarısında bulundu. Erdoğan, “Ak Parti, belediyelerdeki başarısı ile milletimizin gönlüne girmiş, oradan merkezi yönetime gelmiş bir partidir. Başarımızı artırarak sürdürmemiz şarttır. Merkezi yönetimde ne kadar güçlü olursak belediyelerimizi de o kadar iyi destekleyebiliriz. 2024’teki seçimlere göre değil, 2023 Haziran’daki seçime göre hazırlanmanızı istiyorum.

Son seçimde CHP’ye geçen belediyelerin, şehirlerimize ne büyük maliyetler getirdiğini gördük. Belediye başkanına gurur, kibir yakışmaz. Bir tevazu ehli olmalı. Aksi takdirde sorun katlanarak büyür. Biz neyiz ya? Kuluz kul. En sonunda gideceğimiz yer toprak. Topraktan geldik toprağa gideceğiz. Biz her zaman ne diyoruz, bu millete efendi değil, hizmetkâr olmaya geldik. Onun için sizlerden ricam, teşkilatlarımızın ahenk içinde çalışması için vereceğiniz emek için teşekkür ediyorum,” dedi.

Öte yandan toplantı arasında, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile görüşme fırsatı bulan Belediye Başkanları Çolak ve Bıcakcı, Kaman ve Kurancılı ile ilgili projelerine destek talebinde bulundular. / Sultan AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Kaman İktidardan Yana Oldu, Necati Çolak’a Tam Destek Verdi
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.