Cumhuriyet Bayramınızı kutlarız

Tüm yurtta olduğu gibi ilçemiz Kaman’da da Cumhuriyetimizin 97. Yıl kutlamaları koronavirüs gölgesi altında hazırlanan programla kutlanacak.

27.10.2020
1.047
A+
A-

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde başlayan ve silah arkadaşları ile Türk Milletinin emperyalizme ve gericiliğe karşı yürüttüğü şanlı mücadelenin sonunda kurulan Türkiye Cumhuriyetimizin 97. yıldönümünü kutlamaya hazırlanıyoruz.

Tüm yurtta olduğu gibi ilçemiz Kaman’da da Cumhuriyetimizin 97. Yıl kutlamaları koronavirüs gölgesi altında hazırlanan programla kutlanacak.

Kaman ilçemizde bundan önceki resmi programlarda dahil bu bayram kutlamasında da resmi program ya hazırlanmıyor ya da yetkililer görevini yapmayarak protokol mensubu olan biz gazetecilere göndermiyorlar. Her aksayan konuya pandemi mana edile dursun, önceki yıllarda olduğu gibi ve Kırşehir Valiliğinin gönderdiği kutlama programına göre bu haberi siz okurlarımıza ulaştırmaya gayret edeceğiz. Bir kez daha hatırlatmak isteriz ki, biz hancıyız sizler yolcusunuz, bizleri dikkate almayanları tanımamaya devam edeceğiz.

ÇELENK TÖRENİ BUGÜN

Cumhuriyet Bayramı’nın 97. yıl kutlamaları 28 Ekim Çarşamba günü saat 13.00’te Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na Kaymakam ve Belediye Başkanının çelenk sunması ile başlayacak.

Kutlama töreni ve tebriklerin kabul edilmesi ise 29 Ekim Perşembe günü saat 10.00’da muhtemelen Kaymakamlık binasında gerçekleştirilecek. Kırşehir merkezde olduğu gibi Kaman’da da fener alayı, havai fişek gösterisi gibi başka etkinlikler konusunda ise bir açıklama bulunmamakta. / İbrahim AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Fen Lisesinden bir başarı daha
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.