Emre Demirci, Adaylık müracaatını yaptı

Ak Parti’de 22 Kasım’da sona erecek olan aday adaylığı sürecinde ismi merakla beklenen Emre Demirci, Kaman Belediye Başkanlığı için aday adaylık başvurusunu İlçe Başkanlığına yaptı.

21.11.2023
680
A+
A-

Kaman Belediyesi için Ak Parti’de beklenen isim aday adaylığını açıkladı

Ak Parti’de 22 Kasım’da sona erecek olan aday adaylığı sürecinde ismi merakla beklenen Emre Demirci, Kaman Belediye Başkanlığı için aday adaylık başvurusunu İlçe Başkanlığına yaptı.

21 Kasım Salı günü Saat 18.00’de Ak Parti Kaman İlçe Teşkilatında yapılan toplantı ile Belediye Başkanlığı aday adaylığı müracaat dosyasını teslim eden Kırşehir İl Genel Meclis Başkanı Emre Demirci, 22 Kasım Çarşamba akşamı ise yemekli bir basın toplantısı düzenleyerek açıklamalarda bulunacak.

Ak Parti’de Kaman Yönetim Kurulu Üyesi olarak siyasete giren ve 2019 yerel seçimlerinde İl Genel Meclis Üyesi seçilen Emre Demirci, bu yılbaşında ise Kırşehir İl Genel Meclis Başkanı olmuştu.

Kaman Ak Parti İlçe Başkanı Yakup Eğri’ye aday adaylığı başvuru dosyasını teslim eden Demirci, seçimlerin ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ettiği açıklamasında; “Sizlerin bize verdiği yetkiyi her zaman sizler için kullandığımıza şahitsiniz. Memleketimiz Kaman’a ve siz değerli hemşerilerimize gece gündüz yorulmadan, yılmadan daha çok hizmet verebilmek için 2024 Mahalli İdareler ve Yerel Seçimlerinde memleketimiz, şirin ilçemiz Yeşil Kaman’a Belediye Başkan Aday Adaylığımızı siz değerli hemşerilerimiz huzurunda açıklıyorum. Rabbim memleketimiz, davamız ve siz çok kıymetli dostlarımız ile bizlerin de hakkımız da her şeyin hayırlısını versin inşallah. Saygı ve sevgilerimle arz ediyorum. Selam ve dua ile” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Kaman Belediyesi Araç Filosuna 7 Yeni Araç Kattı
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.