İlçe Özel İdare Müdürü Menderes Doğan’a Sürgün gibi Tayin

Kaman İlçe Özel İdare Müdürü hemşerimiz Menderes Doğan’ın hiçbir sebep gösterilmeden siyasi tercih denilerek tayin edildiği açıklandı.

21.05.2019
1.097
A+
A-

Kaman İlçe Özel İdare Müdürü hemşerimiz Menderes Doğan’ın hiçbir sebep gösterilmeden siyasi tercih denilerek tayin edildiği açıklandı.

Yapılan tayinin siyasi karşılığının cezalandırma olduğunu belirten Ak Parti İl Genel Meclisi eski Üyesi ve Menderes Doğan’ın ağabeyi olan Rıfat Doğan, konuyla ilgili olarak gazetemize yaptığı açıklamada; “Yapılan atamada kardeşimin görevini kötüye kullanma, haksız kazanç sağlama ya da ahlak dışı hiçbir durumunun olmadığını söylemelerine karşın haksız olarak gördüğümüz bu tayini halkımızın takdirine sunuyoruz. Biliyoruz ki kadirşinas halkımız vakti ve zamanı geldiğinde hesap sormasını bilir,” dedi.

1996 yılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul Belediye Başkanlığı sırasında bizzat işe aldığı Menderes Doğan, yaklaşık 10 yıldır da iktidara yakınlığı ile bilinen Bem-Bir-Sen Kırşehir kurucu il başkanlığı görevini de yürütmekte. Ailesi ise Ak Parti’nin kuruluş aşaması olan 2001 yılından bu yana her kademesinde aktif olarak yer almakta.

Parti içerisinde yaşanan çekişme sonucu Kamanlı tek daire müdürünün görevden alınarak ilimizin en ücra köşesine tayin edilmesi ve yerine Kamanlı olmayan birinin atanması ise kamuoyunda tepki ile karşılanmakta. / Muzaffer AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Belediye Vergi, Vatandaş Hizmet İstedi
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

  1. Kenan Erdoğan dedi ki:

    İlçe Özel İdare Müdürü için illa Kamanlı mı olmak lazım