Kaman Ceviz Spor seneye inşallah

Kaman ilçemizin yerli sporculardan ikinci takımı olarak “Kaman Ceviz Spor” adıyla bu yılbaşında kurulan ve Türkiye Futbol Federasyonu Kırşehir 1. Amatör Küme Futbol Ligine yetişen takımımız umduğunu bulamadı.

30.03.2022
1.208
A+
A-

Kaman ilçemizin yerli sporculardan ikinci takımı olarak “Kaman Ceviz Spor” adıyla bu yılbaşında kurulan ve Türkiye Futbol Federasyonu Kırşehir 1. Amatör Küme Futbol Ligine yetişen takımımız umduğunu bulamadı.

Kaman Ceviz Spor ligi 9 puanla 3’üncü sırada tamamlarken, Kırşehir 1’inci Amatör Küme Futbol Ligi’nin şampiyonu 24 puanla Mucur Gücü Spor oldu.

Ligin 10’uncu ve son karşılaşmasını averajla önde olan Çiçekdağı Belediye Spor ile 19 Mart 2022 Cumartesi günü Saat 14.00’de Kaman İlçe Stadyumunda yapması gereken takımımız Kaman Ceviz Spor, maçın bir hafta sonraya ertelenmesi ve rakibinin maça çıkmaması üzerine 3-0 hükmen galip ilan edildi. Bu sonuçla 9 puana ulaşan takımımız 5 takımlı amatör küme ligini 3’üncü sırada tamamlamış oldu.

5 takımla 8 karşılaşmaya çıkan Kaman Ceviz Spor’un sadece 1 maçı kendi sahasında, geriye kalan maçları ise hava şartları ya da Yeşil Kamanspor’un maçları nedeniyle sahanın bozulmaması için dış sahalarda oynadıklarını belirten Kaman Ceviz Spor Kulübü Derneği Kurucu Başkanı Himmet Akkoç, gelecek sezon için şimdiden hazırlıklara başladıklarını belirtti.

Kuruluş çalışmalarının uzaması nedeniyle lige son hafta da yetişebildiklerini ve sporcuların yeteri kadar idman ve tecrübe kazanamadan karşılaşmalara çıktığını belirten Kulüp Başkanı Akkoç, gazetemize yaptığı açıklamada; “Kamanlı gençlerimiz iyi bir performans sergilediler. Biz ve sporcularımız edindiğimiz tecrübelerle daha iyi bir takım ortaya koyarak antrenman ve hazırlık maçlarına ağırlık vereceğiz. Ayrıca, gönüllü bir şekilde takımımıza ve Kamanlı gençlerimize büyük yararları dokunan Teknik Direktörümüz Gencay Çavuş öğretmenimize teşekkür ediyorum. Gelecek sezon şampiyonluk için çalışacağız,” dedi. / İbrahim AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Kamanspor yalnızlığa demir attı
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.