Kırşehir 1. Amatör Lig Fikstürü Çekildi

Yeşil Kamanspor ve Kaman Cevizspor BAL için yarışacak.
Kırşehir’de 2022-2023 sezonu 1. Amatör Lig Fikstürü, 28 Ekim Cuma günü Kırşehir Amatör Kulüpler Spor Federasyonunda takım temsilcilerinin katılımıyla kura ile belirlendi.

02.11.2022
949
A+
A-

Yeşil Kamanspor ve Kaman Cevizspor BAL için yarışacak

Kırşehir’de 2022-2023 sezonu 1. Amatör Lig Fikstürü, 28 Ekim Cuma günü Kırşehir Amatör Kulüpler Spor Federasyonunda takım temsilcilerinin katılımıyla kura ile belirlendi.

Kaman ilçemizi geçtiğimiz sezon BAL’da temsil eden Yeşil Kamanspor ile yine geçtiğimiz sezon kurularak Amatör Lig’de mücadele veren Kaman Cevizspor takımlarımız temsil edecek. İki devre halinde 14 hafta sürecek olan lig süresince Kaman takımlılarımız 2 kere karşı karşıya gelecek.

Temsilcilerimizle birlikte 40 Şehirgücüspor, Gençlikspor, Yedigülspor, Çiçekdağıspor, Mucur Yabanlıspor ve Atakspor futbol takımları olmak üzere toplamda 8 takımın mücadele edeceği Kırşehir 1. Amatör Lig, 12-13 Kasım tarihlerinde yapılacak olan ilk hafta karşılaşmaları ile başlayacak.

Gelecek hafta oynanacak sezonun ilk karşılaşmasında Yeşil Kamanspor takımımız kendi sahasında 40 Şehirgücüspor’u ağırlayacak. Diğer takımımız Kaman Cevizspor ise deplasmanda Mucur Yabanlıspor ile karşılaşacak.

Kırşehir 1. Amatör Lig’de şampiyon olan takım Kırşehir Bölgesel Amatör Lig (BAL) play-off karşılaşmasına çıkacak.

Fikstür çekimi ve lig konusunda gazetemize bilgilendirmede bulunan Yeşil Kamanspor Kulübü Başkanı Nedim Kaya, “Centilmence bir yıl olmasını istiyorum. Hedefimiz Kırşehir’i ve Kaman’ımızı en iyi şekilde temsil etmektir. Kırşehir 1. Amatör Lig’de mücadele edecek olan tüm takımlarımıza başarılar diliyor, sezonun fair-play ruhu ile tamamlanmasını temenni ediyorum,” ifadelerini kullandı. / İbrahim AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Kamanspor mağlubiyete doymadı!
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.