Kurancılı Altyapı Projesi Onaylandı

Kurancılı Belediye Başkanı Adem Bıcakcı, kasabasının içme suyu altyapı sorununu kökten çözecek projelerinin onaylandığını söyledi.

02.09.2020
659
A+
A-

Kurancılı Belediye Başkanı Adem Bıcakcı, kasabasının içme suyu altyapı sorununu kökten çözecek projelerinin onaylandığını söyledi.

Kurancılı Belediyesi tarafından projelendirilen ve İçme Suyu Hattının komple yenilenmesi için Başkan Bıcakcı’nın girişimleri sonucu İller Bankası tarafından onaylanan altyapı çalışması için yer tespiti çalışmaları yapıldığı bildirildi.

İhale için son aşamaya gelinen ve 15 Milyon Liraya mal olacak olan içme suyu hattı yenileme projesinin önümdeki yıl tamamlanması planlanmakta.

İller Bankası tarafından yüzde 50’si kredi, yüzde 50’si ise hibe şeklinde gerçekleştirilecek olan proje ile Kurancılı Kasabasının su hattının komple yenileceğini söyleyen Belediye Başkanı Adem Bıcakcı, gazetemize yaptığı açıklamada; “Kasabamızın yıllardır süren altyapı sorununu yapılacak olan 15 Milyon Liralık yatırımla çözeceğiz. Kasabamızın içme suyunun kalitesi artacaktır. Göreve geldikten sonra öncelikle kasabımızın teknik sorunları çözmeyi ilke edindik. Reçeteyi kasabamız için doğru yazıp teşhisini de doğru şekilde yapmaktayız,” dedi. / Sultan AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Daimi Encümen Demirci, Köylerimizin sorunlarını çözüyoruz
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.