MHP’nin İftarlı Aday Tanıtımı Salona Sığmadı

Ülkücüler salona sığmadı, parti ve ocak yöneticileri misafirlere yer açmak için salon dışında bekledi.

18.04.2023
669
A+
A-

Ülkücüler salona sığmadı, parti ve ocak yöneticileri misafirlere yer açmak için salon dışında bekledi.

Milliyetçi Hareket Partisi Kırşehir İl Başkanlığı tarafından organize edilen milletvekili aday tanıtımı konulu iftar programına katılımın yoğun olması nedeniyle parti yönetimi, meclis üyeleri ve ülkü ocakları teşkilatı mensupları izdiham yaşanmaması için salon dışına çıktılar.

15 Nisan 2023 Cumartesi akşamı Kırşehir Grand Terme Otel’de düzenlenen iftar programına; MHP Kırşehir İl Başkanı Arif Kılıç, MDK Üyesi Fazıl Çağrıkuş, MYK Üyesi İbrahim Uzun, Eski Milletvekili ve Belediye Başkanı Metin Çobanoğlu, Milletvekili Adayları Avukat Ali Aydın Akpınar ve Mehmet Ay, Belediye Başkanları, İlçe Başkanları, Ülkü Ocakları Başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar, partililer ve oldukça kalabalık vatandaş topluluğu katıldı.

İftar yemeğinde konuşan İl Başkanı Arif Kılıç, birlik ve beraberlik mesajı verdiği konuşmasında; “Gün birlik ve beraberlik günüdür. 14 Mayıs ülkemiz için bir dönüm noktasıdır. Bu mübarek ayda küskünlüklere, kırgınlıklara yer yok. Artık birbirimizle barışma zamanı, hep beraber önce ülkemiz ve sonra Kırşehir idealimiz olsun. Ağzı ülkücüyüm diyen, eli bozkurt yapan herkese partimizin kapısı açıktır. Buyurun kucaklaşalım,” çağrısında bulundu.

Milletvekili adayları Avukat Ali Aydın Akpınar ile Mehmet Ay ise yaptıkları birer kısa konuşmalarında davetlilerin Ramazan aylarını tebrik ettikten sonra, tutulan oruçların birlik, beraberlik ve kaynaşmaya vesile olması dilekleri ile 14 Mayıs seçimlerinde ülkemizin geleceği için MHP’ye dolayısıyla kendilerine destek verilmesini talep ederek katılımları için herkese teşekkür ettiler.

İftar yemeğinde aşırı kalabalık sonucu parti yönetimi ve görevliler iftarlarını solan dışında açarlarken, davette yaşanan yoğun katılımın sonucu vatandaşlar; “Kırşehir’de Milliyetçi Hareket Partisi’nin milletvekili çıkarmaması içten bile değil, hayırlı olsun,” yorumunda bulundular.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  2022’nin ilk meclis toplantısı yapıldı
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.