Play-Out ile BAL’a veda ettik

BAL’da sadece 1 hafta kalabilen takımımız Yeşil Kamanspor amatör lige düşerken, BAL’a çıkmanın coşkusu Mucur’da bayram etkisi yarattı.

20.04.2022
1.595
A+
A-

Bölgesel Amatör Lig’de oynanan 16 karşılaşmadan 11 mağlubiyet, 2 beraberlik ve 3 galibiyetle ayrılan takımımız Yeşil Kamanspor, elde edebildiği 11 puanla ligi en son sırada tamamlayabilmişti.

Geçtiğimiz hafta Ankara TKİ Spor’un lider olarak tamamladığı Bölgesel Amatör Lig’den (BAL) Ankara DSİ Spor’un ardından ilimizin ikinci temsilcisi olan Mucur Yabanlıspor’da küme düşmüştü.

TFF kuralına göre 2022-2023 futbol sezonunda ilimiz Kırşehir’i Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) temsil edecek takımın belirlenmesi amacıyla 16 Nisan 2022 Cumartesi günü saat 15.30’da Ahi Stadı’nda Yeşil Kamanspor ile Kırşehir 1’inci Amatör Küme Futbol Ligi’ni yenilgisiz şampiyon olarak tamamlayan Mucurgücüspor arasında Play-Out (BAL Baraj) karşılaşması yapıldı.

Yeşil Kamanspor’un kendi sahası dışında en çok seyirci desteği ile çıktığı maç olan play-out karşılaşması için Kaman’dan kendi imkanları ile maça gidenler haricinde dolu dolu 3 otobüs kaldırılmıştı.

1 HAFTA KALABİLDİK

Ahi Stadyumunda hakem Kerim Çataklı’nın yönettiği maça hızlı başlayan Mucurgücü 21’inci dakikada Hayrettin Dağlı’nın golüyle 1-0 öne geçti. Takımımız Yeşil Kamanspor 33’üncü dakikada Hüseyin Akın ile cevap vererek durumu 1-1 yaptı.

Karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla sona ererken, ikinci yarıda etkili bir oyun sergileyen takımımız Yeşil Kamanspor, 55’inci dakikada Doğukan Gümüş’ün golüyle skoru 2-1 yaptı. Golün şokunu üzerinden çabuk atan Mucurgücü 63’üncü dakikada Süleyman Yeşilmen’in golüyle durumu 2-2 eşitledi.

Maçın son dakikaları olan 90+4’te penaltı atışı kazanan Mucurgücü, bu fırsatı iyi değerlendirdi ve skoru 3-2 yaparak gelecek sezon ilimizi Bölgesel Amatör Ligi’nde temsil etme hakkını kazandı.

Bu skorla BAL’da sadece 1 hafta kalabilen takımımız Yeşil Kamanspor amatör lige düşerken, BAL’a çıkmanın coşkusu Mucur’da bayram etkisi yarattı. / İbrahim AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Ege artık milli sporcu
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.