Seher Ünsal Kaman’da ziyaretlerde bulundu

Ak Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, geçtiğimiz hafta Çarşamba günü Kaman’da bir dizi ziyaretlerde bulunarak 2023 vurgusu yaptı.

20.10.2021
732
A+
A-

Ak Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, geçtiğimiz hafta Çarşamba günü Kaman’da bir dizi ziyaretlerde bulunarak 2023 vurgusu yaptı.

Ak Parti İl Başkanı Seher Ünsal, beraberindeki İl Genel Meclis Başkanı Şaban Çelik, Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları İl Koordinatörü Sena Aktürk, Kırşehir İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Düğer, Kırşehir Gençlik Kolları Başkanı Haydar Bilgin ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile Kaman ilçemize gelerek bir dizi etkinlik gerçekleştirdi. Ünsal’ın Kaman ziyaretinde Ak Parti İlçe Başkanı Kamil Avşaroğlu, Belediye Başkanı Necati Çolak, İl Genel Meclisi Üyeleri Durdu Üngel ve Emre Demirci, Belediye Meclis Üyeleri ile İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ev sahipliği yaptılar.

İl Başkanı Seher Ünsal ve beraberindekiler ilk olarak çarşı esnafları ile Çarşamba pazarında halk ve esnafla bir araya geldi. Daha sonra Belediye tarafından TOKİ AVM binası altına açılan ücretsiz kapalı otoparkı gezdi. Pazar yerinde iyi karşılanmaktan memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Ünsal, açıklamasında; “Pazar esnafımızı dinlemeye hatırlarını sormaya geldik. Bizleri bağırlarına bastıkları için onlara çok teşekkür ediyorum. Halkımızın tek umudu AK Parti. 2023 seçimlerinde halkımızın desteği ile hizmetlere devam edeceğiz,” sözlerine yer verdi.

Ardından Kaman Belediyesine geçen Ünsal ve berberindekiler Belediye Başkanı Necati Çolak’ı makamında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundular. Ziyareti değerlendiren Başkan Ünsal; “Ak Belediyecilik demek hizmet demektir. Necati Çolak Başkanıma yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Kaman Ak Belediyecilik ile daha çok hizmeti almaya devam edecek. Bana düşen ne görev varsa Kaman için her zaman hazırım,” ifadelerini kullandı.

Daha sonra Halk Eğitim Merkezi Salonunda 11 mahalle ve 51 köy muhtarının katılımıyla gerçekleştirilen toplantıya katılan Ünsal; “İl Genel Başkanımız Şaban Çelik ile beraber sizleri dinlemeye geldik. Taleplerini alıp Özel İdaremiz ile bu istekleri yerine getireceğiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti hükümetleri her zaman köylünün ve köylerimizin yanında olmuştur. Köylerimize yatırımlarımız devam ediyor,” şeklinde konuştu.

Muhtarlar toplantısının ardından Ak Pati İlçe Teşkilatı ve gençlerle bir araya gelen Başkan Ünsal, ziyaretlerinden ardından basın mensuplarına Kaman programını değerlendirerek şunları söyledi: “Teşkilat varsa zafer vardır, başarı vardır. Kaman teşkilatımızın heyecanı bizleri çok mutlu etti. Kapı kapı gezeceğiz. Sıkmadık el değmedik gönül bırakmayacağız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde 2023 ve 2071 hedeflerimize ulaşmak için gece gündüz çalışacağız. Kaman’a güveniyorum.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Ceviz'de iyi bir sezon bekleniyor

Gençlerin siyasette aktif olması gerektiğini düşünüyorum. Bizim en büyük gücümüz genç ve dinamik nüfusa sahip olmamızdır. Şuan gıpta ile bakılan SİHA’larımızı İHA’larımızı üreten gençlerimizin siyasette de aktif olması gerekiyor. Bugün gençlerimiz ile beraberiz. Ak Parti Kırşehir İl Başkanı olarak ürettikleri projelerde, fikirlerde her zaman yanlarındayım. 24 saat kapım ve telefonum açık

Kaman ziyaretimizde esnaflarımızın güler yüzlü karşılamasından duyduğumuz memnuniyeti bir kez daha dile getirmek istiyoruz. Kaman ilçemizde birçok projeyi hayata geçirdik. Bundan önce yaptığımız işlere bundan sonra önemli çok ilaveler olacak. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde büyük ve güçlü Türkiye’ye emin adımlarla ilerliyoruz. Belediyelerimiz ile milletvekillerimiz ile bakanlıklarımız ile bütün kesimlerimiz ve kademelerimiz esnafımızla, vatandaşımızla el ele vererek bunu gerçekleştireceğiz.”  / Haber Merkezi

YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.