Siz Atatürkçü müsünüz?

01.06.2022
916
A+
A-

Bir siyasi partinin mensupları, Atatürk’ün kurduğu siyasi parti olduklarını ve Atatürk ilkelerini ve devrimlerini kendilerinin yaşatacaklarını ve en iyi şekilde kendilerinin sahip çıkacaklarını ileri sürerek yıllardan beri siyaset yapıyorlar.

Bir siyasi partinin mensupları, Atatürk’ün kurduğu siyasi parti olduklarını ve Atatürk ilkelerini ve devrimlerini kendilerinin yaşatacaklarını ve en iyi şekilde kendilerinin sahip çıkacaklarını ileri sürerek yıllardan beri siyaset yapıyorlar. Fakat Atatürk’e ve ilkelerine sahip çıkmak yakanıza Atatürk rozeti takmakla, üç beş tane şiir okuyup, ahkâm kesmekle olmuyor. Atatürk’ün ilkelerine ve devrimlerine sahip çıkmak için Atatürk’ün kurduğu milli devlete sahip çıkarak; Atatürk’ün kurduğu milli devlete düşman olanlarla aynı stadyumda top koşturmamanız gerekiyor.

Mesela:

Bu partinin İstanbul il başkanı, Atatürk’ün adını ağzına almıyor; alamıyor. Gazi Mustafa Kemal diyor, Atatürk diyemiyor;  fakat partinin genel başkanı İstanbul il başkanına arka çıkıyor.

Mesela:

PKK/ YPG’ye silah sağlayan, bölücü ve yıkıcı teröristleri ülkelerinde koruyup kollayan, onlara vatandaşlık ve sığınma hakkı veren İsveç ve Finlandiya’nın NATO’ya alınmalarına karşı çıkan devletimizin arkasında olmaları gerekirken, bu konuda bir açıklama dahi yapamıyorlar. Devletimizin milli birliğine ve bütünlüğüne yönelik faaliyetlerde bulunanları koruyup kollayanlar, onlara silah verenler, bizim de hasmımızdır; diyemiyorlar. 

Bu arkadaşlara soruyorum. TSK’nın sınır ötesi operasyonlarında, PKK tarafından Türk askerine fırlatılan AT-4 tanksavarların İsveç yapımı olduğunu biliyor musunuz?

Terör örgütü PKK’nın, ABD ve AB tarafında fon topladığını, PKK’nın Avrupa’da özellikle İsveç’te ciddi bir varlığının olduğunu biliyor musunuz?

Bilmiyorsanız, söylüyoruz. Öğrenin.

PKK’nın terör örgütü olduğunu söyleyemeyen adamların mensubu olduğu siyasi partiler, “İstanbul ve Ankara Belediye seçimlerini bizim sayemizde kazandınız,” dedikleri halde, bu adamlarla ittifak halinde olduklarını söylemekten korkuyorlar; ama kapalı kapılar arkasında ittifaklarının devamı için görüşmelerini sürdürüyorlar.

Hem Atatürkçüyüz diyeceksiniz; hem de Atatürk’ün önderliğinde kurulan devletimizin bütünlüğüne yönelik faaliyetlerde bulunan terör örgütlerine silah ve mühimmat desteği verenlere sesiniz çıkmayacak. Onları ifşa eden, onların NATO korumasına alınmasına karşı çıkan devletimizin arkasında durmayacaksınız.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Anneler Günü

Sahi; siz Atatürkçü müsünüz?

Yoksa Atatürkçülüğü istismar mı ediyorsunuz?

YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.