Şubat ayı Meclis Toplantısı yapıldı

Belediye’nin Yeni Meclis Toplantı Salonu Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı ile hizmete girdi. Toplantıda Yeşil Kamanspor’a malzeme desteği yapılması kararlaştırıldı.

09.02.2022
786
A+
A-

Belediye’nin Yeni Meclis Toplantı Salonu Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı ile hizmete girdi. Toplantıda Yeşil Kamanspor’a malzeme desteği yapılması kararlaştırıldı.

Kaman Belediyesi Şubat ayı Olağan Meclis Toplantısı, Belediye binası Başkanlık katında yeni düzenlenen Meclis Salonunda yapıldı.

Her ayın ilk Perşembe günü yapılan ve bu yılın ikinci Meclis Toplantısı 3 Şubat 2022 günü saat 16.00’da yeni Meclis Üyesi aritmetiği ile gerçekleştirildi.

24 Ocak 2022 Pazartesi günü CHP Meclis Üyeleri Bayram Kaman ve Timur Zorlu’nun partilerinden istifa ederek Ak Partiye geçmelerinin ardından 15 sandalyeli Kaman Belediye Meclisi Üye dağılımında dengeler değişmişti. Yaşanan transferin ardından Ak Parti 10 Meclis Üyesi sayına ulaşırken, MHP 3 kişilik Meclis Üyesi sayısını korudu. 4 üyesi bulunan CHP’nin Meclis Üye sayısı ise 2’ye düşmüştü.

Yeni düzenlenen Meclis Salonu ise bu sayılara göre yeni oturma düzeni ayarlanmış oldu. Başkanlık kürsüsüne göre salonun sağındaki koltukların MHP üyelerine, ortasındaki koltukların Ak Parti üyelerine ve solundaki koltukların ise CHP üyelerine tahsis edildiği görüldü.

YEŞİL KAMANSPOR’A MALZEME DESTEĞİ VERİLECEK

Belediye Başkanı Necati Çolak başkanlığında, kâtip üyeliklerini ise Üçler Güzel ve Ümit Ayas’ın yaptığı Meclis Toplantısında gündemdeki maddeler görüşülerek karara bağlandı.

BAL’da mücadele eden Yeşil Kamanspor takımımıza malzeme desteği verilmesi kararı alınan Meclis toplantısında Dünya Bilek Güreşi Şampiyonu olan hemşerimiz Azra Sarı’ya da yardım yapılması kararlaştırıldı.

Yeni Mahalle Lozan Caddesinde yapımı devam eden parka Kıbrıs Barış Harekâtında Şehit olan Başköy’lü hemşerimiz Komando Piyade Er Orhan Kürkçü’nün adının verildiği Meclis Toplantısı, Belediyeye ait ekonomik ömrünü tamamlayan iş makinesinin cins değişikliği kararı alınarak sona erdi. / Sultan AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Belediye Meclisi İçme Suyu ve Dolmuş Ücretlerine Yüzde 30 Zam Yaptı
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.