Yasemin Duman, değişim için adaylığını açıkladı

CHP Kaman İlçe Başkanlığına adaylığını açıklayan Yasemin Duman, Kaman’da değişimin gerekli olduğuna inandığını söyledi.

24.08.2023
1.436
A+
A-

CHP Kaman İlçe Başkanlığına adaylığını açıklayan Yasemin Duman, Kaman’da değişimin gerekli olduğuna inandığını söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kaman İlçe Başkanlığının Seçimli Olağan Kongresi 27 Ağustos 2023 Pazar günü Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek. Yeni İlçe Başkanı ve 12 kişilik İlçe Yönetim Kurulunun seçiminin gerçekleştirileceği kongrede kayıtlı 634 üyesi bulunan CHP’nin 123 Delegesinin oy kullanacağı belirtilmekte.

Pazar günü yapılacak olan CHP kongresinde İlçe Başkanlığına Aday olduğunu açıklayan Yasemin Duman, gazetemize yaptığı açıklamada; “Partime daha iyi hizmet verebilmek için Kaman CHP İlçe Başkanlığına adayım. Kaman’da değişimin gerekliliğine inanıyorum,” dedi.

CHP İlçe Başkan Adayı Yasemin Duman, açıklamasında şöyle dedi:

“Ben Yasemin Duman, Kaman’ın Hamit Köyü nüfusuna kayıtlıyım. Üniversite mezunuyum. 1995-1997 yıllarında CHP Keçiören Gençlik Kollarında görev aldım. İş hayatında ise Ankara’da çeşitli firmalarda yöneticilik yaptım.

Şimdi ise partime daha iyi hizmet verebilmek için Kaman CHP İlçe Başkanlığına adayım. Kaman’da değişimin gerekliliğine inanıyorum. Kadın Kolları ve Gençlik Kollarımızı yeniden yapılandırmak istiyorum.

Partililerimizin, çiftçilerimizin, esnaflarımızın kısacası halkımızın sorunlarını dinleyip çözüm odaklı çalışmalar yapmak istiyorum. Birleştirici bir politika izleyerek üye sayımızı artırmayı hedefliyorum.

Yarınların aydınlık olacağı bir yolda sizinle yürümeye hazırım. Desteklerinizi bekliyorum. Saygılarımla…”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Başkan Talu’dan borç açıklaması
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.