‘Adım adım 2023, il il Anadolu’ Kırşehir programı yapıldı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatı ile başlayan ve Genel Merkez Yöneticilerinin il il partililer ve halkla bir araya geldiği toplantılar kapsamında Kırşehir’de de bir dizi etkinlik gerçekleştirildi.

17.11.2021
829
A+
A-

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli talimat vermişti…

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatı ile başlayan ve Genel Merkez Yöneticilerinin il il partililer ve halkla bir araya geldiği toplantılar kapsamında Kırşehir’de de bir dizi etkinlik gerçekleştirildi.

13 Kasım 2021 Cumartesi günü gerçekleştirilen Kırşehir il programına Genel Başkan Yardımcısı Filiz Kılıç, MYK üyesi Fevzi Altuntaş, MYK üyesi Özgür Bayraktar, MYK üyesi Turan Şener, MDK üyesi Fazıl Çağrı Kuş’un yanı sıra MHP İl Başkanı Arif Kılıç başkanlığında MHP Kırşehir İlçe Başkanları, MHP Belediye Başkanları, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve İl ve İlçe Ülkü Ocakları Başkanları katıldı.

Genel Başkan Yardımcısı Filiz Kılıç başkanlığında gerçekleştirilen Kırşehir programı dolu dolu yaşandı. Kırşehir merkezde Üye Kayıt Standı açılırken, MHP heyeti il genelindeki Sivil Toplum Kuruluşlarına, Sendikalara, muhtarlara ve esnaflara ziyaretler gerçekleştirdi. MHP’ye üye olan ve Tomris Katun olarak adlandırılan bayanlara Üç Hilal’li rozetlerin takıldığı etkinlikten sonra yeni ilçe binasına kavuşan Mucur MHP teşkilatındaki açılış programına da katıldılar.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Filiz Kılıç, “Adım Adım 2023 İl İl Anadolu” diyerek MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatı ve emirleriyle Kırşehir’e geldiklerini ifade ederek; “”Milliyetçi Hareket Partisi olarak milletimizin menfaatine olan ve olacak her türlü konunun destekçisi ve takipçisiyiz. Milletimizin dertlerini biliyor ve çözümü konusunda var gücümüzle çalışıyoruz,.” dedi.

MHP Kırşehir İl Başkanlığının başarılı çalışmalar yaptığını vurgulayan, Edirne’den Kars’a kadar birçok ilde, her ilçede teşkilat mensuplarıyla ve halkla bütünleşerek 2023 seçimleri ve sonrasına hazırlandıklarını ifade eden Kılıç, “İl, ilçe başkanlarımızın eğitimi, birim başkan yardımcısı kadınlarımızın eğitimi, bölge toplantılarımız, Analar Bacılar Kurultayı, Gençlik Kurultayı ve şimdi de Adım Adım 2023 İl İl Anadolu temamızla illerimizde sizlerle birlikteyiz. Bütün teşkilatımızla birlikte halkımızla bütünleşmek için buralardayız. Milliyetçi Hareket Partisi, Türkiye’nin önünü kesmek isteyen planları boşa çıkarmak için belirlediği stratejik hedefler doğrultusunda güçlü siyaset, lider Türkiye, hedef 2023 sloganıyla 2023 seçimleri ve sonrasına şimdiden hazırlanmaktadır,” diye konuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  “Kaman’ı Aydınlık Bir Geleceğe Taşıyacağız”

“Sevdamız Türklük ve Türkiye’dir. Milli bekayı yaşatmak taviz vermeyeceğimiz ilke ve inancımızdır,” diyen Kılıç, açıklamalarına şöyle devam etti:

“Bu süreçte Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ne kadar gerekli olduğu daha iyi anlaşılmıştır. Biz Milliyetçi Hareket Partisiyiz. Önceliğimiz siyasi çıkar değil, devletin âli menfaatleridir. Sayın Genel Başkanımızın hafızalara kazıdığı gibi ‘önce ülkem’ diyen şerefli ülkücülerin partisiyiz. Türk milliyetçilerinin rehberliğinde 21. asır Türk asrı olacaktır. Cumhur ittifakı pazarlıklarla kurulmuş bir ittifak değildir. Akşamdan sabah kararlaştırılmış, iki siyasi liderin kararlaştırdığı bir ittifak değildir. Neticelerini halkımızla paylaşmalı, çok iyi anlatmalıyız. Cumhur İttifakı, sayın genel başkanımızın ‘seçilmiş hükümetin yanındayız’ sözlerini sarf ettiği 15 Temmuz gecesinin sabahında başlatılmış güçlü bir ittifaktır ve sonuna kadar da güçlü bir şekilde devam edecektir.”

“CHP ve İP artık tamamen yoldan çıkmıştır. Ne yaptıkları, neye hizmet ettikleri, amaçları, hedefleri nedir, anlaşılır gibi değildir. Muhalefete göre her şey kötüdür, yapılan bir tek iyi icraat yoktur. İP Genel Başkanı bir gün kalkıyor, ‘Demirtaş’ı kahvaltıya bekliyorum’ derken, bir gün ‘PKK’yı HDP’nin yanında konumlandırıyoruz’ diyor. Öbür gün ‘HDP meşru bir partidir’ diyor, Diyarbakır annelerine ‘HDP’nin önünde niye oturuyorsunuz, valilikte oturun’ diye sesleniyor. Ne hikmetse hangi şehre ve ilçeye gitse bir vukuat çıkıyor. Bu kadarla da kalınsa iyi, İP’in Grup Başkanvekili kalkıyor baş tacı şehit yakınımıza küfür etmeyi mubah görüyor. Öbür taraftan CHP’nin Genel Başkanı tezkereye ‘hayır’ derken, ertesi gün ‘Kandil’i başlarına yıkacağım’ diye bir açıklama yapıyor. Hızını alamıyor, büyükelçilere Türkiye’yi şikayet ediyor.”

“Milliyetçi Hareket Partisi olarak milletimizin menfaatine olan ve olacak her türlü konunun destekçisi ve takipçisiyiz. Milletimizin dertlerini biliyor ve çözümü konusunda var gücümüzle çalışıyoruz. Son 5 yılda terörle yapılan mücadelede başarılı olunmuştur. Bizim önceliğimiz de güvenliktir. Vatanı, yurdu, devleti, güvenliği olmayanın geleceği olmaz.” / Haber Merkezi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Cevizde aşı dönemi başladı
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.